reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

mam straszny metlik w głowie... Lucyna raz pisze ze są biedni, ze jej syn ma dziewczyne ktora nic nie robi nie pracuje, on na budowie pracuje i grosze zarbia a raz ze pracuje w wielkiej firmie komputerowej i wynajał we włoszech dom z ogrodem...

jak mam wierzyc osobie która tak ewidentnie ściemnia? raz umiera raz jest zdrowa...

lepiej zeby jej sie calkiem zeszło byłby spokój... :baffled:

reklama
no właśnie o najważniejszym zapomniałam:
trasiu i kasiu:-D najlepsze życzonka dla Was, duuużo szczęścia, miłości i spełnienia w życiu, życzliwych ludzi wokół i oddanych przyjaciół, NAJLEPSZEGO KOCHANE!:-)

moon
super, że brokułowa zjedzona:-) tą stronkę znam, dzięki:-) u nas też ostatnio kłótliwie, od 2 dni mamy ciche dni...
marta gratulacje dla dumnej mamusi:-)
kati ja mam bóle migrenowo (zdiagnozowana migrena) więc tabletka nie zawsze działa...
andariel a jak dopieszczasz owsianke???:-D

lavrunia hej
mam straszny metlik w głowie... Lucyna raz pisze ze są biedni, ze jej syn ma dziewczyne ktora nic nie robi nie pracuje, on na budowie pracuje i grosze zarbia a raz ze pracuje w wielkiej firmie komputerowej i wynajał we włoszech dom z ogrodem...

jak mam wierzyc osobie która tak ewidentnie ściemnia? raz umiera raz jest zdrowa...

lepiej zeby jej sie calkiem zeszło byłby spokój... :baffled:
hmmm...:baffled::confused:

Martadelka - kredki nadal w aucie, dziś chcę jakis papier do nich kupić, ja mam problem ze znalezieniem czasu na kąpiel :confused:. a co dopiero rysowanie. Moooże jutro.
Blusia - myślę, że tak jak Andariel powinnaś się wyrwać gdzieś sama choć na weekend. My w Gdańsku 13 - 19 sierpnia.
Kati83, Traschka - stooo laaat.... :-D
Ironia - czy to ta nowa fejsbookowa opiekunka tak nawala bo odnosze wrażenie, że niezależnie od tego która to Ci grzeczność robi przychodząc.... :baffled:
Larvunia - jak kogoś na kłamstwie łapię to ma u mnie przechlapane. Są tacy którzy inaczej nie potrafią funkcjonować.
Pędzę bo dziś huk roboty. :baffled:

forever - dzis ostatni raz była stara.. wlasnie sie z nia pozegnałam.. a od poniedziałku przychodzi nowa niania :tak: jedno spoznienie i sie zegnamy.. nie mam czasu zeby sie bawic w przyjde o tej a może o tej... albo pracuje albo niech sprzedaje ziemniaki na targu ot co.. :tak:

Kati Trasia najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, oby ten dzień był wspaniale przeżyty:tak:
Dziewczyny, dzięki za odzew....Emilka miała dużą wadę bo ok -6 teraz przez trzy dni muszę zakrapiać jej oczka i we wtorek na badanie, ale okulista już zapowiedział, że wada się pogłębiła i że musimy zmienić szkła na mocniejsze, pytanie brzmi jak bardzo jej się pogorszyło:-(Ona lubi nosić okulary....no może nie tyle lubi co jest to dla niej ogromna różnica dlatego zaraz po przebudzeniu od razu zakłada je na nos....:blink:
Madzioolka spódniczki doszły, są PRZE_PIĘ_KNE!!!!!!! Emilka jest wniebowzięta, a rozetki już w ogóle oniemiałam. Dziękuję Ci bardzo!!!! Modelki pokażę po imprezce:tak:

Trasiu- wszystkiego Naj! Jesteś moją prawdziwą bliźniaczką- nawet ur mamy tego samego dnia tylko ja m-c później:)
Kati- Tobie też samych cudowności!

Mrsmoon, czyli wracasz do pracy od września? My też zapomnieliśmy wczoraj o wodzie i M. który jest odpowiedzialny za poranną butlę nie przegotował sobiewieczorem i rano klops. Też wymiana zdań była.

DZISIAJ SKŁADAMY WNIOSKI O KREDYT!!!! :szok:

reklama
Do góry