Majek śpi, a ja zajadam się placuszkami z cukinii:-) Mniam!
asinka jak tam nowa praca Sz? Zadowolony?
larvunia pytałam o wagę, bo piszesz, że MIsia niejadek
marta jak tam Norbert?
martadelka po co do pediatry idziesz? Szczepienie?
forever no właśnie - o co Ci chodzi z Krysinymi stópkami?! Chcesz zeby kajaki miała???
mamaM idź na ten panieński, im bardziej się nie chce iść tym fajniejsza okazuje się impreza!
zołza absolutnie się zgadzam, nie szczepiłabym chrego dziecka albo dziecka dopiero po chorobie. Aestima kiedy hexa?
Madzioolka głowaa do góry, 2 tyg zleci jak z bicza strzelił! A później Mazuryyyyy!
Maja dziś pogardziła moją zupką brokułową z kaszą jęczmienną i królikiem...nie dostała nic w zamian, zła ze mnie matka, co? Może się namyśli jak wstanie i jej kiszki marsza zagrają...
asinka jak tam nowa praca Sz? Zadowolony?
larvunia pytałam o wagę, bo piszesz, że MIsia niejadek
marta jak tam Norbert?
martadelka po co do pediatry idziesz? Szczepienie?
forever no właśnie - o co Ci chodzi z Krysinymi stópkami?! Chcesz zeby kajaki miała???
mamaM idź na ten panieński, im bardziej się nie chce iść tym fajniejsza okazuje się impreza!
zołza absolutnie się zgadzam, nie szczepiłabym chrego dziecka albo dziecka dopiero po chorobie. Aestima kiedy hexa?
Madzioolka głowaa do góry, 2 tyg zleci jak z bicza strzelił! A później Mazuryyyyy!
Maja dziś pogardziła moją zupką brokułową z kaszą jęczmienną i królikiem...nie dostała nic w zamian, zła ze mnie matka, co? Może się namyśli jak wstanie i jej kiszki marsza zagrają...
choć i ja nie powinnam specjalnie narzekać to jednak Ediś bije wszystkich na głowy!
" niech się cieszy 
potrafiłam spać po kilkanaście godzin. K. mnie budził, kiedy wracał z pracy o 15:00