reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dziętoprrr....
Wstałam dziś o 9:00 i dalej chce mi się spać :-p

dziewczyny, doczytałam, ze dużo kupek i nie klocki- ufff, u nas i 4-5 i się martwiłam ale faktycznie duuużo warzyw i owoców wsuwa.
I dużo śpi, martwie się czy to nie przez anemię.
Zo, ile Ediś śpi????

Nocki: 21:00-6:30 - to najkrótsza wersja. Bywa czasem, że śpi 20:30-8:00W dzień 2 razy po 1,5-2h albo, jak wczoraj - jedna drzemka 3h. Ale zdarzyło mu się raz spać prawie 4h.
Ma melodię do spania po mamusi ;-) i do żarcia po tatusiu :-p

Marta, oby to nie było nic poważnego...

Rety, muszę zapisać małego na szczepienia, ale on ma katar i kaszel... Nie wiem, co robić...

zołza ja bym zapisała i poszła niech lekarz go zobaczy i zdecyduje, mój Mati ostatnio przed szczepieniem miał chore gardło, brał antybiotyk, ostatnia dawke wziął chyba w piatek a we wtorek był szczepiony i lekarz który go leczył i ten badajacy przed szczepieniem powiedzieli ze moze byc szczepiony

MamoMatiego, dzięki... tylko że ja mam schizy na tym punkcie, nie ufam do końca lekarzom... Boję się szczepić przy najmniejszym katarku... Tylko w sumie od zapisania do wizyty jest trochę czasu, może masz rację... Zapiszę go.

ZOLZA JA CIE POPIERAM W TYM TEMACIE, RAZ MI ZASZCZEPILI MLODEGO jak mial lekki katar i pozniej cyrki sie dzialy i bylam wystraszona jak jasna cholera, dostal nagle mega kataru i od razu tempreature. lepiej odczekac, to twoje dziecko i ty wiesz najlepiej co dla niego dobre

Hej, Maja dziś pospała do 8.30 z dwoma pobudkami - jedna na smoka, a druga o 6 na butlę! Jestem mega wyspana!!! ALe chodzi i jęczy pewnie dalej zęby na tapecie. Później odpiszę wszystkim a teraz marcie - podaj jeszcze smectę 3x0,5 saszetki, możesz dodać do jedzenia, nie wyczuje. Orsalit też bym podała, tylko Maja go nie chciała pić...Ale smectę bez mrugnięcia okiem zjadała w zupie;-)

Ja po zażyciu smecty puściłam takiego bełta, że nigdy więcej jej nie spróbuję :-p ;-)

Mój mały dziś marudny jakiś i nieporadny - kilka razy się przewrócił. Ale teraz już śpi. Ja powinnam się czymś zająć, ale weny mi brak... :-p

reklama
Do góry