reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

na razie nic sie nie dzieje, daje mu dicoflor, apetyt ma, temperatury nie ma, biega z dominika wiec na razie nie ide do lekarza. nie mam dzis humoru, k powiedzial zdanie za duzo wczoraj i najchetniej zaszylabym sie w jaskini. milego dnia

reklama
Marta24 - nieciekawie u Was...:baffled: Ja bym poszła do pediatry aby Norbert się nie odwodnił...
Ironia - szybkiej regeneracji do następnego razu ;-)
Martadelka - no to cała moja Mama - zero komunikacji i tak co krok - nie mówi, nie słucha.... :wściekła/y::angry:

martuś - spoko jak pije dicoflor i pogodny to nic mu nie bedzie :) zrob mu jeszcze marchwinke przystopuje troche biegunke i nawodni :tak::tak:

Hej,
witam się z kawą, ale M. kupił jakąś nową i jest tak niedobra, że codzniennie rano wpadam w niezadowolenie i zły humor z jej powodu, kawa- ważna rzecz u mnie.

Marta, kciuki, a może coś zjadł????

Ironia:-D:rofl2:

Forever, ale Krysia ma śliczne stópki!!! :tak:

nie było spaceru :baffled: zimno, wieje i znowu deszcz pada, dobrze ze nie wyszliśmy w sumie bo byśmy zwiewali a i tak pewnie by nas zmoczyło...
Marta może juz dziś bedzie dobrze, moze to takie chwilowe było, pozbył się z organizmu co złe i przeszło
martadelka nie krzywdz nikogo :no:

może któraś chętna iśc za mnie na wieczór panieński??

Martadelko, kilka postów wcześniej f. napisała, że NIESTETY stopy Krysia ma po niej, a przecież ma śliczne ( wątpię żeby od kwietnia to uległo zmianie):-):tak:

reklama
Do góry