• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Co do kaszkowej akcji Młodej też nie mogę uwierzyć.... Ta żarłoczność zdecydowanie nie po mnie, bo ja byłam niejadek :eek:
Traschka - odnośnie przepływu informacji to cała moja Matka - po cóż ma mówić o wczesnej kolacji :baffled:, a Tata Młodej postąpił prawidłowo tj. zgodnie z planem dnia.
Tak sobie pomyślałam, że z Młodą jest praktycznie jak na razie wszystko zgodnie z zamówieniem - uroda i grzeczność Tatusia, rozum i charakter Mamusi, tylko cholera stopy moje :sorry:

a wogóle to witam wszystkie :-)
u nas na szczescie spokojna noc, nie liczac małej pobudki o 4:20 ale miś sie troche przytulił do mnie i usnął jeszcze do 6:30, a potem oczywiscie pobudka na mleczko z kaszką; a zaraz jak tylko zjem sniadanie wybieramy sie na spacer choc jeszcze nie wiem jak na zewnatrz...
miłego i spokojnego dnia

reklama
hejka
Boziu kobiety kiedy ten deszcz pójdzie precz? i ten cholerny wiatr wryyyy
my dziś z Emilką idziemy do pediatry, ogólnie humor mam w kratkę
marta jak dzisiejsza nocka?
Madzioolka dawaj fotki, bo coś kati pisze, że widziała, ja też chcę;-)
ironia moja robi kupsztale 1 dziennie (albo 1 na dwa dni), nie klocuszki;-)
majqa
fajnie, że pobawiliscie się na weselichu:-) jak uszko Mareczka?
trasiu a co Marysieńka ma takie przerywane spanie? jak dzisiaj się spało?
Aestima moja mała spi teraz 21-6,30 i jedna drzemka 1,5-2godz
asinka w który dzień masz ginka? fajnie, że spotkałyście się z Doris:-)
forever
mnie ta sytuacja z Twoją Mamą trochę 'przeraziła'...:eek: a Krysia niech je, na zdrowie:tak:

edit: martula dopiero doczytałam, niedobrze kurcze, gnajcie do lekarza i napisz nam jak coś bedziesz wiedzieć, bidulek a jak teraz rano Norbert?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry