reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Co do kaszkowej akcji Młodej też nie mogę uwierzyć.... Ta żarłoczność zdecydowanie nie po mnie, bo ja byłam niejadek :eek:
Traschka - odnośnie przepływu informacji to cała moja Matka - po cóż ma mówić o wczesnej kolacji :baffled:, a Tata Młodej postąpił prawidłowo tj. zgodnie z planem dnia.
Tak sobie pomyślałam, że z Młodą jest praktycznie jak na razie wszystko zgodnie z zamówieniem - uroda i grzeczność Tatusia, rozum i charakter Mamusi, tylko cholera stopy moje :sorry:

witam sie z rana :D

omg prosze o zamkniete tematu płeć przeciwna - poczytałam M o moich ideałach i o fajnych ciachach i jeszcze odechu nie moge złapać :-D:-D

a wogóle to witam wszystkie :-)
u nas na szczescie spokojna noc, nie liczac małej pobudki o 4:20 ale miś sie troche przytulił do mnie i usnął jeszcze do 6:30, a potem oczywiscie pobudka na mleczko z kaszką; a zaraz jak tylko zjem sniadanie wybieramy sie na spacer choc jeszcze nie wiem jak na zewnatrz...
miłego i spokojnego dnia

reklama
hejka
Boziu kobiety kiedy ten deszcz pójdzie precz? i ten cholerny wiatr wryyyy
my dziś z Emilką idziemy do pediatry, ogólnie humor mam w kratkę
marta jak dzisiejsza nocka?
Madzioolka dawaj fotki, bo coś kati pisze, że widziała, ja też chcę;-)
ironia moja robi kupsztale 1 dziennie (albo 1 na dwa dni), nie klocuszki;-)
majqa
fajnie, że pobawiliscie się na weselichu:-) jak uszko Mareczka?
trasiu a co Marysieńka ma takie przerywane spanie? jak dzisiaj się spało?
Aestima moja mała spi teraz 21-6,30 i jedna drzemka 1,5-2godz
asinka w który dzień masz ginka? fajnie, że spotkałyście się z Doris:-)
forever
mnie ta sytuacja z Twoją Mamą trochę 'przeraziła'...:eek: a Krysia niech je, na zdrowie:tak:

edit: martula dopiero doczytałam, niedobrze kurcze, gnajcie do lekarza i napisz nam jak coś bedziesz wiedzieć, bidulek a jak teraz rano Norbert?

Ostatnia edycja:
Do góry