reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

Asinka85 - faktycznie wojażujesz, gdybym niepracowała też bym tak szalała bo też lubie jeździć, ale pociąg nieeee..... :no:
Napiszę Wam jaką cwaną bestią jest Młoda - Tata pojechał do Niej wczoraj wieczorem zmienić na 1 dzień moją Mamę, którą odwieźli na autobus. Wracają, pora na kaszę, po jej zjedzeniu zwrot, Tata dzwoni do mnie po konsultację, mówię - rób drugą tylko mniej bo głodne Dziewczę będzie i myślę, co się dzieje - robi, a Krysia stoi obok i pokrzykuje coby szybciej. Druga kasza, przed kąpielą zwrot, brzuszek wzdęty. Dziś po południu przyjechała moja Mama, mówię do Taty powiedz o akcji z kaszą ( wspomniał o pojedyńczym zwrocie ) i okazuje się że Młoda już wieczorną kaszkę dostała wcześniej - cała moja Matka :wściekła/y:. Młoda Dama nie odmówiła drugiej i trzeciej porcji kaszki tylko żołądek powiedział nie....:laugh2:

reklama
Moon właśnie nie wiem skąd :-) ale wcale mi to nie przeszkadza. Nie powiem, w pon miałam taki dzień, że szkoda gadać... Myślałam, że zemdleję i zwymiotuję w autobusie... było mi tak słabo, jeszcze mnie tak głowa bolała, bo miałam ciśnienie podwyższone, ale przeszło...
Forever rewelacyjna akcja z Krysią :-):-D

forever hahaha to się usmiałam :-D młoda faktycznie spryciara, nie podejrzewałam jej o taką żarłoczność! Marysia bardzo wyraxnie daje znać kiedy nie ma już ochoty na jedzenie:) Swoja drogą gratuluję dobrego przepływu informacji między tatą a babcią :-D

mrsmoon tak zrobimy, dzięki. Zaszczepimy pod koniec sierpnia.

wpadam powiedziec doranoc
mlody tak mi dzis dal popalic,ze nawet gadac mi sie nie chce. koncze pic piwo i spadam spac bo usnal wczesnie dzis to jeszcze mu odwali i sie niedlugo obudzi, dzizassss
forever sie usmialam z krysiulki
trasia ja z dominika w ciazy spalam na siedzaco, pamietam, jak byly pierwsze urodziny mojej chrzesnicy, pojechalismy a ja przespalam cala impreze. i tak w kolko.....bedziesz miala grzeczne dziecko
no to do jutro, obym byla w lepszej formie bo dzis nawet kawa nie pomagala

ja spałam w pierwszym trymestrze i moja babcia miała tak samo. a w 1 trym nie miałam anemii, za to w 2 i 3 tak a już nie spałam wiecznie.

Dziewczyny, gdzie jest Kasiawilde?????

ja mam brak weny do dłuższego pisania (ból głowy buuuuuuuu) więc wybaczcie - jutro poodpisuję,
o kasięwild i o mamusię czerwcową pytałam ostatnio, ale żadna nie podłapała tematu
do juterka

mamusia czerwcowa w związku z pracą, złobkiem chyba nie ma czasu- coś wspominała, że jej nie będzie, bo czasu mało, prawda??
A kasiawilde tak jakoś nagle zniknęła... ktoś coś wie?

reklama
Do góry