reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

reklama
zołza ja bym zapisała i poszła niech lekarz go zobaczy i zdecyduje, mój Mati ostatnio przed szczepieniem miał chore gardło, brał antybiotyk, ostatnia dawke wziął chyba w piatek a we wtorek był szczepiony i lekarz który go leczył i ten badajacy przed szczepieniem powiedzieli ze moze byc szczepiony
:szok::szok::szok:
wiem, ze lekarze tak robią, ale ja jestem zdania, ze po jakiejkowliek chorobie 2-3 tyg nie wolno szczepić. Zo, ja bym na Twoim miejscu teraz nie szczepiła:no:

Teraz na pewno nie zaszczepię, ale to tylko przeziębienie, więc zastanawiam się, czy za 2-3 tyg. nie zaszczepić. Powinno mu przejść do tego czasu i już go nie puszczę do mooookrej piaskownicy ;-) Dopóki nie zacznie sam chodzić :-p

za 2- 3 tygodnie, to na luzie. A my właśnie wróciliśmy z mokrej piaskownicy:-p Nad morzem za to nurał się pół dnia w mokre, wielkiej piaskownicy- plaży;-)

Może to przez pogodę? Mi też chce się spać i nic poza tym ;-)

edit.
Aestima
, u nas zapisuje się do dzieci zdrowych ze sporym wyprzedzeniem.

Cześć
Mam kryzys wiary - siedziałabym i ryczała, zero siły i motywacji, psychicznie i fizycznie już przędę na oparach... ja chcę urlopu... a to dopiero za 2 tyg.... :(:(:(
wybaczcie że tak smętnie... wrócę do Was jak mi się poprawi... skoczę tylko na wątek zakupowy bo mam pytanko i prośbę o opinię

reklama
madziulaa nasza a o tobie dzis myslalam, i tak sobie wlasnie pomyslam , ze skoro sie nie odzywasz to cos nie tak:-(tulam cie mocno, chiaabym ten kawalek materialu ale juz sama nie wiem czy dotre do tego swidnka bo mi dzieciaki ciagle cos wymyslaja

Do góry