reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Martadelka - wcale się nie gniewam :-), taki lajf :crazy:
Traschka - chodzi o to, że ja mam szerokie i krótkie stopy z brzydkimi palcami i paznokciami, no i oczywiście problem obuwniczy przez to :zawstydzona/y:
Madzioolka - głowa do góry :tak:, jesteś przed urloprem a nie po :tak:
Majqa1 - to fajnie, że się układa
Mrsmoon - to straszne co napisałaś z tym gryzieniem :szok: Nauczę Młodą oddawać jakby co tylko Młoda Dama przy 3 sztukach nie ma szans na odpowiedni rewanż... :baffled:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Moje dziecko obudziło się dziś za 10 szósta :-p Ale ojciec się nim zajął, ja pokimałam jeszcze trochę i wstałam przed siódmą... Kawusię piję i czytam, co wczoraj tu się działo ;-)
Nadal mam fazę na Zakka ;-) I boli mnie prawy środkowy palec... od igły :-p

Ironia
, jak nocka? ;-)

heheh dzisiaj nic...zbyt padnieta byłam ;-) zreszta gestapowiec usnał u młodego i dopiero o 23 sie zebrał :-D

A DZIS mamy shitty day...

nie dosc ze mlody zrobil kupe na panele bo sciagnal pieluszke, rozmazał po całym domu, zrobił obrazek na ścianie to jeszcze wskoczył do nas do łózka :eek::eek::eek::szok::szok::szok:

dziś śniadania nie jem :-D:-D

Kaaaawa .......:cool:
:szok:Mleka nie mam w domu, z jogurtem przecież pić nie będę :no:
Zdążyłam już kaszę dla Młodej przypalić - chwila nieuwagi :-(
W Wawie brzydko :baffled:
Ironia - jak mogłaś tak rozczarować Ja - Zołzę ?:-D A tak cosik po Twojej branży - czy to możliwe, żebym elektroniczne zabawki głupiały od wilgoci - nie wszystkie oczywiście ?

Hej:)

Larvunia wczoraj mnie skusiła i właśnie z Miesiem raczymy się
P1160219.jpg
Zrobiłam dla Miesia na mma a dla nas nie z torebki a prawdziwy , domowy budyń!! Dodałam też trochę kaszy mannej i wyszedł pycha krem:) Dziś idę po borówki:))

Forever, możliwe, ciocia trzymała w piwnicy dużo fisher szajsu po dzieciach dla miesia i właśnie wilgoć sprawiła, ze nie działają, w jednej działa tylko 1 przycisk a słoń z klockami- po naciśnięciu i przy zabawie nie dizała a potrafi nagle z upy o 3 w nocy zatrąbić:-D Ale ogólnie cieszczę się, ze głos im wysiadł:tak::-D

reklama
Do góry