Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
i jaka cena!
:-)
śpiwali
i inne dziwaczne rzeczy robili, tylko żeby Emilka zjadła
jak ja to zobaczyłam to nie wierzyłam własbym oczom, na moje pytanie: dlaczego? nie umieli odpowiedzieć, powiedziałam, że Emilka umie jeść bez zabawiania, ale gadaj sobie zdrów, więc teraz nasze jedzenie wyglada tak, że Emilka je ale w rączce ma np traktor (trasia;-))... Trudno, nie będę z tym walczyc, bo ich nie zmienię...
i tu pojawiają się inne moje obway, jak np będę chciała zacząć odpieluszkowywać to nie wiem ile mi to zajmię... ech...
ja przychodzę odebrać Emilkę a oni mi mówia, że Emilka bije dziadka po głowie...
no dobra może to śmieszne, może to fajne, ale nie dla mnie, z gryzienia też się śmieją, więc im powiedziałam, że ciekawe czy im będzie do śmiechu jak nie będą mogli chodzić z Emi na plac zabaw bo będzie gryzła inne dzieci albo biła po głowie...
so stupid!!!

Dziś się nigdzie nie wypuszczam więc zadzwonię 20.01. 
Martadelko, a co ja pisałam odnośnie zabawiania, bo nie kojarzę?? Ja tam nie zabawiam Mieśka a babcia moja samolot mu robiła, pamiętam to jeszcze z dzieciństwa. Ja tam jestem zdania, że jak nie zje, to nie jest głodny i tyle, skakać nad nim też nie zamierzam
Zazdroszczę słońca!
iDĘ Z jęczułkiem na dwór...
no ja niby też nie zabawiam w sensie nie tańczę, nie śpiewam, ale przyznaję się bez bicia, że zabawkę trzyma w ręku...
ale to nie potem żeby w ogóle jadła, bo jak nie chce jeść to nawet zabawka nie pomoże, zresztą nie chce to nie chce, nie daję na siłę, jak nie chce jeść obiadku - daję potem (moon też jestem niedobra
), ale teściowa jak mała nie chce mojego obiadku otwuera kupny słoiczek

kończę temat bo mi się ciśnienie podniosło