• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

mama Matiego zmiany pogody są ok, byleby nie było upałów. Wtedy od razu mnie mdli. Lubię burzę i deszcz jesli nie trwają zbyt długo:) No i ja bardzo reaguję na spadki cisnienia, ale to tak ogólnie, nie z powodu ciąży:)

U nas dziś 22 C więc jak dla mnie idealnie, zaraz jedziemy do mojej babci a potem do brata, mieszka kilka domów obok babci.

reklama
hej! Dziś pracowity dzień mam - sprzątam, gotuję, a przed chwilą pan z tesco zakupy mi przywiózł i mam pół przedpokoju zawalonego...będę tylko z doskoku
miłego dnia!

ale super, zazdroszczę:tak:

Chłopy wrócili z placu zabaw, pytam jak było na co M. obwieszcza:
Mieszko bawił się z MADZIOOLKĄ:szok:
Pytam:
CO?? Z KIM??
z Madziolkąą!
Pytam jak to z Madzioolką?:szok:
A M.
No, po prostu z Madzioolką
A jaka jest ta Madzioolka- dociekam
No trochę starsza od MIesia
Więcej z męża nie dało się wydobyć, więc Madzioolka- pytam- byłaś dzisiaj na naszym placu zabaw????:rofl2:

Heja :-)
Witam się po 2 dniowej przerwie... Wczoraj byłam u lekarza. Ciąża potwierdzona :-) 5-6 tydzień, termin na 16 marca. Dostałam Duphaston na moje plamienia i lekkie krwawienia i to w sumie tyle... U nas upał. Do południa byliśmy z Tymkiem na placu zabaw. Zabawki od Kati zabrane do piaskownicy, ale jakoś nie podobało się w niej Tymkowi. Za to z wielką ochotą zjeżdżał ze zjeżdżalni.
Upiekłam dzisiaj pyszne ciasto z jagodami:
IMG_0217.jpgIMG_0218.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry