reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

ech, siedzę w katowicach w mojej starej dobrej uczelni na kawce i czekam na moj transport. Koleżanka jedzie z Rzeszowa i jak zwykle wypadki na drodze znacznie ją opóźniły. Dobrze, że wzięłamlatopa a na akademii jest wifi:)

Moon, martadelka dzieki :* Staram się mysleć o tych dobrych stronach, odpocznę itp. Doskonale wiem, że ja to zniosę najgorzej, bo Marysia jest jednak przyzwyczajona do zostawania z tatą i babcią. Ostatnio moja siostrzenica zabrała ją na nagły spacer do piaskownicy na dwie godziny, bo jedna babka błagała o nagłe dwie lekcje dla swoich córek w środku wakacji:confused: w każdym razie siostrzenica spisała się super a Marysia bez żadnego problemu bawiła się z nią chociaż w ogóle jej nie zna. Nie jest jakoś straszliwie uczepiona mojej spódnicy więc wszystkie wyjazdy są łatwiejdze. Marcin obsługuję ją doskonale, nieraz z nią zostawał na 2, 3 dni. Więc to mnie w ogóle nie martwi, bo wiem że sobie poradzą. Tylkomi smutno będzie. Ale przynajmniej nie myślę o egzaminach:)
Wczoraj porobiłam jej masę zdjęć telefonem żebym miała o oglądać. Marcin specjalnie skonfigurował mi tel żebym mogła odbierać mms (wczesniej coś nie działało) i obiecał codziennie zdjęcia:)

Tutaj pogoda super, dla mnie idealna. 21C, słoneczko, lekki wiaterek.

reklama
Trasiu zazdroszczę słoneczka, u mnie pochmurno na maksa, rano deszcz padał więc wyszłam z małą (przed 8) i nawet nie doszłam do placu zabaw (2min od bramy) i musiałam wracać:dry:

Trasiu przez Ciebie nie poszłam spać, piszę a Ty gdzie?
rozumiem Cię doskonale co do 'zostawienia' Marysi, mi cięzko ją było zostawić na noc ( a dokładnie na parę godzin) a co dopiero na tydzień

o kochana, pozbawiłam cie drzemki? No co ty, idź spać bo będę miała wyrzuty sueminia. Ewentualnie zrób sobie kawę:-D Ja siedzę w uczelnianej restauracji,tzw patio z oszklonym dachem i roslinkami. Mamy ładną uczelnię, miło się siedzi:)

na kawę nie mam ochoty ale wsunęłam ostatki ciasta z wczoraj po prawie całe poszło;-) my dziś po południu idziemy na Ostrów Tumski (rodzinnie), oby tylko nie padało, trasiu bezpiecznej podróży

edit: koniec laby - M wrócił z Emilką ze spaceru, ciao

Heja :-)
My dzisiaj mamy samotny dzień z Sz. bo moja mama porwała Tymka na cały dzień, także też mam dzień rozstania :-p Jedziemy z Sz.na Czantorię pochodzić, jakiś obiadek, a wieczorem do kina na "Prometeusza" w 3D :-) A tak to nic nowego...
Trasia ogromne &&&&& za egzaminy i spokojne rozstanie z Marysią :* Tulę Cię i wracaj szybko do Nas :-)
Doris dużo słoneczka dla Was, bo taką okolicę tam macie piękną :-)
Martadelka dla Was dużo słoneczka :*
Mamusia jasne, że pamiętamy o Tobie :-) Wracaj do Nas jak najczęściej i oczywiście pochwal się mieszkankiem.

Znowu mnie głowa zaczyna boleć :-:)-( Siedzę z plastrem żelowym Apap Ice na czole... Oby przeszło, bo ostatnio było kiepsko...

Witam wszystkie
ja niedawno dopiero obrobiłam sie kuchni i wreszcie zasiadłam do laptopka, Mati ostatnio co dzień rano chodzi i buczy, płacze, wyje a mnie aż coś bierze, tak mnie wkurza wrzaskiem bez powodu :-(
nawet mi sie nie chce odpisywac nikomu :-(
miłej niedzieli dla wszystkich

reklama
korzystam z okazji że Tymcio śpi więc chwalę sie mieszkankiem lecz od razu przepraszam za bazjel wiec..
SPA59161.jpgSPA59162.jpgSPA59163.jpgSPA59164.jpg Tymka pokoik cięzko sie fotki robilo bo jest waski i dlugi a i tak wszystkie Tymka graty są gdzie indziej :D i są matuty z ikei tak jak sobie wymarzyłam ;)
SPA59165.jpg fragment sypialni ja śpie tu z Tymkiem męża wywaliłam do innego pokoju bo sie juz w 3 nie miescimy :D
SPA59166.jpg korytarzyk
SPA59168.jpgmoja wymarzona łazienka została poszerzona na koszt kuchni ale zmiescila sie wanna i kabina z sauną tak jak chcielismy ;) SPA59169.jpgSPA59170.jpgSPA59171.jpg

Do góry