reklama

Czerwiec 2011

och, i ja już czekam, ale chyba sobie jeszcze poczekam... Nieśmiałą mam nadzieję, że może na święta? albo w nowy rok??
A my swoje obrączki uwielbiamy i w ogóle się z nimi nie rozstajemy:))

reklama
Aestima ja już kiedyś pisałam, że lepiej się nie nastawiać. Ja poczułam ruchy Przemka dopiero w 21 tyg. Nienawidziłam pytania "Czy czujesz już ruchy?"
Lepiej mieć niespodziankę, że już się poczuło niż być rozczarowanym, że jeszcze nie czujesz. To moje zdanie...
Z tymi obrączkami to może my jesteśmy wyjątkami :-)

Ramari ja też uwielbiam swoją obrączkę i nie zdejmuję jej nigdy:) Nie widzę powodu, dla którego miałabym to robić... :)
Ja kiedyś też nie zdejmowałam ani obrączki, ani pierścionka zaręczynowego. Teraz jakoś z wygody przy dziecku to robię. Nie chcę go podrapać (pierścionek jest wystający). Mój za to nosi obrączkę na szyi. W pracy nie może nosić na palcu.

no jakoś bardzo to się nie nastawiam, ale tak po prostu marzę sobie, żeby poczuć Maluszka w święta lub nowy rok:)
To ja pierścionek też chyba będę musiała ściągnąć, bo jest wystający i taki dość ostry- sama się nim kiedyś zadrapałam, ale obrączki za nic nie ściągnę :)

Cześć dziewczyny:)

Ale przez weekend naskrobałyście:)

Zołza wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia... :)

Co do obrączki to wam powiem, że ja też nosiłam obrączkę i perścionek zaręczynowy non-stop... ale w pierwszej ciązy zaczęły mi puchnąć palce i pewnego ranka nie mogłam już wytrzymać z bólu... musiałam ściągnąc. Na chwile obecną też nic nie nosze bo mi strasznie pierścionek przeszkadza...zakładam tylko na od święta:) Mój M nie ma nic przeciwko... sam obrączkę nosi cały czas i się z nią nie rozstaje:)

Odnosnie ruchów to już chyba pisałam że lekarz mi powiedział, że ruchy są odczówalne gdy dziecko osiąga 8 cm... i więcej. Więc jeśli wasze bobaski tyle mają albo ciupke im brakuję to za pewne już nie długo:):):):) Mój bobasek ostatnio miał 4 cm... więc jeszcze raz tyle musi mieć:) chociaż dałabym se głowę obciąć ze czasami czuje delikatne mizianie od środka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry