mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
witam sie i ja do tej pory po 
brak weny do pisania i jakos tak ogolnie bez humoru i sił :-(
wcale mi sie nie chce tych świąt, najchetniej bym je przespała :-(
Madzioolka tak mi przykro, ściskam Cię mocno :*
andariel Leo to dzielny chłopak i juz
a Ninka z takim podejsciem do brata jest przesłodka, super takie relacje miedzy rodzeństwem
dubeltówka ale wpadnij czasem cos skrobnąć
Doris u nas tez telewizor z bajka do jedzenia obiadu niestety jest :-( ale tylko na czas obiadu a potem wyłączamy
co do pozostałego ogladania to Mati oglada bajki rano około 0,5 godziny i jest to czas (podobnie jak u kasiwilde) na moje zjedzenie sniadania, wypicie kawy i luknięcie do netu
wieczorem jak włąćze na wiadomosci to tez czasem spojrzy a czasem nie, ale nie jest to czas ze siedzi i sie patrzy cały czas
kasiawilde mnie tez dobija zasypianie i spanie (noc) Matiego ale poprostu nie mam sily zeby sie za to wziąść porzadnie
wiem ze to byłyby ciagle histerie a ja poprostu ostatnio nie mam na nic siły i wieczorem marze tylko zeby połozyc sie spac i tylko modle zeby ta noc mineło bez wielkich ekscesów
forever co tam z mama twoja?
martadelka hej :-)
z dobrych info - wszystko wskazuje na to ze G. juz jutro bedzie w domu :-) i (mam nadzieje) bedzie juz az do konca świat :-)

brak weny do pisania i jakos tak ogolnie bez humoru i sił :-(
wcale mi sie nie chce tych świąt, najchetniej bym je przespała :-(
Madzioolka tak mi przykro, ściskam Cię mocno :*
andariel Leo to dzielny chłopak i juz

a Ninka z takim podejsciem do brata jest przesłodka, super takie relacje miedzy rodzeństwem
dubeltówka ale wpadnij czasem cos skrobnąć
Doris u nas tez telewizor z bajka do jedzenia obiadu niestety jest :-( ale tylko na czas obiadu a potem wyłączamy
co do pozostałego ogladania to Mati oglada bajki rano około 0,5 godziny i jest to czas (podobnie jak u kasiwilde) na moje zjedzenie sniadania, wypicie kawy i luknięcie do netu
wieczorem jak włąćze na wiadomosci to tez czasem spojrzy a czasem nie, ale nie jest to czas ze siedzi i sie patrzy cały czas
kasiawilde mnie tez dobija zasypianie i spanie (noc) Matiego ale poprostu nie mam sily zeby sie za to wziąść porzadnie

wiem ze to byłyby ciagle histerie a ja poprostu ostatnio nie mam na nic siły i wieczorem marze tylko zeby połozyc sie spac i tylko modle zeby ta noc mineło bez wielkich ekscesów

forever co tam z mama twoja?
martadelka hej :-)
z dobrych info - wszystko wskazuje na to ze G. juz jutro bedzie w domu :-) i (mam nadzieje) bedzie juz az do konca świat :-)

ogólnie jej pora to 22... nie wiem, co z tym zrobić, więc na razie nic nie robię (co pewnie jest błedem...
), ale ona ona ma oczy jak 5zł, jest pełna wigoru, to jak ja mam ją zmusic do spania - no tak na logike...
co do jedzenia to zbastowałam, na poczatku wściekałam się, nie dawałam zabawek dojedzenia ale na dłuższą metę - poległam i na ten moment mam to gdzieś, tak jest i koniec
Mi sie wydaje, że Marysia też odwazna jest, ale nie wiem jak by sie zachowała w teatrze, tam jednak jest inny nastrój. W ogóle pdoziwiam, że chodzicie do teatru. ja bym chciała, ale ciągle mam gdzieś w głowie, że ona za mała na to jest. Ale czytając twoje opowieści może też sie wybiorę?