reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam Was Kochane! Nie było mnie 2 dni a tu tyle naskrobałyście...ale coś nadrobiłam...my wczoraj kibicowaliśmy cały dzień na zawodach pływackich naszego syna...więc juz od 6tej rano byłam na nogach i dopiero wieczorem w domu...byłam padniętnia...jutro znowu zawody, więc znowu jadę kibicowac...przynajmniej dzień szybciej zleci. Film też obejrzałam jak polecałyście...no i również wyłam jak bóbr. Kręgosłup dalej boli ale we wtorek wizyta więc zapytam lekarza co mam na to poradzić.
Aestima...mam nadzieję że już lepiej się czujesz i czosnek pomógł
Poza tym większość z Was ma już pokupione prezenty...ja juz tez trochę mam kupionych. Ten tydzien będę miała kolorowy zawrót głowy bo zbliża się moja impreza urodzinowa wiec będę na tzw. wysokich obrotach typu: zakupy, pieczenie ciasta itp. Na imprezie będzie ok 30 osób więc będzie co robić...a żołądki mają pojemne ...hehe

reklama
dzień dobry!
Jak cudownie, wreszcie się wyspałam:) Czy wolny dzień powinnam wykorzystać na pranie i sprzątanie (w domu makabra) czy może lepiej wreszcie sobie odpocząć? Oto mój dylemat na dziś.

Witam się niedzielnie
Coś ja mam dziś jakieś dziwne myśli :-(.
W czwartek dopiero wizyta, a ja nie widziałam dzidzi dawno i martwię się czy wszystko ok. Wydaje mi się, że powinnam już czuć ruchy choć to dopiero poczatek 15 tyg i nie czuję nic i jakoś ogólnie tak dzis od rana wszystko na NIE !!!!

Doris, ja też nie widziałam maleństwa od miesiąca a idę do lekarza dopiero 20.12. jakoś trzeba wytrzymać. Jestem w 16 tygodniu i też nie czuję absolutnie żadnych ruchów. Wiele kobiet czuje coś dopiero ok 20 tygodnia więc może jeszcze trochę trzeba poczekać. Nie przejmuj się kochana, po co samej przywołujesz jakieś złe myśli? Wszystko jest dobrze, nie ma co się nakręcać!

dzien doberek moje Panie :-)
dzis mnie malo bedzie... mezus w domu, wiec trzeba cos wymyslec wspolnie moze spacer po lesie... pozniej goscia mamy i czas zleci...
Zycze Wam milej niedzieli :-) i duzo pozytywnych mysli i usmiechu i wogole bezstresowej niedzieli :-)

pfffuuuuuuuuuuu... sle pozytywne fluidki :-D:-D:-D

ja na szczescie nie mam duzo prezentów do kupowania tylko dla mamy i taty :) teściom nie kupujemy nic :-)
a u babci to mama robi juz prezenty dla reszty my czasami jakaś bizuterie kuzynce dorzucamy :) ale poki co nie mam weny na tworzenie kolczyków :)

Witam porannie niedzielnie. Nareszcie wolne.:-D
Ja już powoli też kupuję prezenty. Chociaż jeszcze nie mam tyle siły, żeby chodzić po sklepach.:no:

Doris, myślę, że każda z nas odczuwa takie dziwne rzeczy. Mi raz na jakiś czas wydaje się, że czuję leciuteńkie kopnięcia. A potem przez cały dzień nic. I tylko ciągle się dotykam po piersiach czy nadal bolą i czy na pewno wszystko jest w porządku.

Miłego dzionka na dziś.

Doris...napewno jest dobrze...ślę dużo pozytywnego powietrza
traschka...jak tak biegasz cały tydzień to może lepiej odpocznij...porządki nie zając, nie uciekną ( i kto to mówi?)
Dziewczyny co do ruchów...to ja już czuję swoją Truskaweczkę...napewno to ona...wieczorem jak leżę na sofie...i jestem bardzo spokojna to czuje takie puknięcia i mizianie od środka...to napewno nasz Bąbelek

Misialina, dziękuję- juz dobrze, jakoś przeszła bokiem ta infekcja:) Jeszcze czasami zaboli gardełko i zakaszlę, ale ogólnie jest ok. Póki co boję się jednak wychodzić z domu, bo u mnie często przeziębienie idzie seriami (np. 3 pod rząd) i w związku z tym ciągle nie mam większości prezentów!
Tak w ogóle to mi się też coś w brzuchu wieczorem rusza, ale stawiam na jelita, bo to moja pierwsza ciąża, a łożysko mam z przodu, to chyba niemożliwe, że tak wcześnie? no i czuję w okolicach pępka, to chyba za wysoko na dzidzię?
Traschka, pewnie, że odpocząć!Cóż to za dylemat?:)

reklama
Witajcie Kochane,
Doris napewno wszystko jest ok, na ruchy jeszcze mamy czas.
traschka ja wczoraj caaaaaaaały dzień sprzątałam. Ale się umęczyłam :-( Cóż czasami trzeba.
Ja we wtorek idę do gin bo czasami głównie wieczorem boli mnie krocze. Dzwoniłam do gin i powiedziała, że musimy się zobaczyć i sprawdzić czy szyjka się nie skraca. Miała któraś z Was coś takiego?
Wogóle to jestem szczęśliwa. Wczoraj odwiedził mnie mój tato i dał mi dużo rzeczy dla Przemka po moim dużżżżżżżo młodszym braciszku. M.in super małą spacerówkę QUINNY WÓZEK ZAPP 2010+ TORBA+OSŁONA + WYS.0+GR (1352945003) - Aukcje internetowe Allegro
i bardzo dobry fotelik FOTELIK SAMOCHODOWY ROMER KING PLUS ROEMER GRATISY (1343723423) - Aukcje internetowe Allegro Oczywiście wcześniejsze modele :-)
Miłego dnia

Do góry