Misialina
Fanka BB :)
Witam Was Kochane! Nie było mnie 2 dni a tu tyle naskrobałyście...ale coś nadrobiłam...my wczoraj kibicowaliśmy cały dzień na zawodach pływackich naszego syna...więc juz od 6tej rano byłam na nogach i dopiero wieczorem w domu...byłam padniętnia...jutro znowu zawody, więc znowu jadę kibicowac...przynajmniej dzień szybciej zleci. Film też obejrzałam jak polecałyście...no i również wyłam jak bóbr. Kręgosłup dalej boli ale we wtorek wizyta więc zapytam lekarza co mam na to poradzić.
Aestima...mam nadzieję że już lepiej się czujesz i czosnek pomógł
Poza tym większość z Was ma już pokupione prezenty...ja juz tez trochę mam kupionych. Ten tydzien będę miała kolorowy zawrót głowy bo zbliża się moja impreza urodzinowa wiec będę na tzw. wysokich obrotach typu: zakupy, pieczenie ciasta itp. Na imprezie będzie ok 30 osób więc będzie co robić...a żołądki mają pojemne ...hehe
Aestima...mam nadzieję że już lepiej się czujesz i czosnek pomógł
Poza tym większość z Was ma już pokupione prezenty...ja juz tez trochę mam kupionych. Ten tydzien będę miała kolorowy zawrót głowy bo zbliża się moja impreza urodzinowa wiec będę na tzw. wysokich obrotach typu: zakupy, pieczenie ciasta itp. Na imprezie będzie ok 30 osób więc będzie co robić...a żołądki mają pojemne ...hehe