Hej Kobiety...
Ja już po pracy, miałam dziś przez cały dzień jednego ucznia który cały czas spał. Wynudziłam się w pracy jak mops. Dokumentację mam wypełnioną na tip top. A jutro siedzę w domu z małą. Cieszę się, bo jakoś pragnę odpoczynku jak nigdy...
Hej Doris. Ja Ci nie zazdroszczę urlopu, bo sama będę miała zaraz ferie. jeszcze tylko półtora tygodnia i będę odpoczywać. I zdrówka życzę, mam nadzieję że wydobrzejesz i to nic poważnego.
Damada większość matek zupełnie nieświadomie funduje maluchom odpowiednią stymulacje. Ja ze swoim dzieckiem nawet teraz w zimie bawię sie na placu zabaw, ludzie przechodząc i widząc nas mam wrażenie, że czasem pukają sie w głowę ale chce nauczyć Werkę ze ruch na świeżym powietrzu to podstawa. Ona te chwile uwielbia, ja zresztą też :-)
Martadelka a co to za ciasteczka? Uwielbiam żurawinę, ciasteczka również i to połączenie brzmi znakomicie :-)
Aaaa, doczytałam już... muszą być pycha...
Kati miłej pracy :-)
Trasiu bidulko.. Trzymam kciuki za poprawę nastroju :-)
Marta współczuję.. Moja główna dyr też jest taka, opiernicza po całości, czasem nawet nie zastanowi się co mówi. Tez juz się nie raz nasłuchałam..
Zołza masz rację z tym nakręcaniem. Niepotrzebnie wyskoczyłam z tym si i czuje sie trochę winna. A co do tych chorób to masz rację. My na kursie też u siebie doszukiwałyśmy sie omawianych zaburzeń wszelkiego rodzaju i wyszło że każda ma jakieś problemy. A zupełnie zdrowe wszystkie byłyśmy. Wiec dołączam sie do apelu, odetchnijcie proszę..
Ja przy dmuchaniu nawet zwykłego balona mam zawroty głowy....
Mrsmoon suuuupeeeeerrrr :-)
Forever hej.. Zazdroszczę spokojnych wizyt u lekarzy. U nas zawsze wrzask... :-(
MamoM moja Weronika też słabo mówi, ale wiem ze ma czas i jakoś sie tym nie przejmuję. Na razie wystarczy mi ta jej chińszczyzna, bo tak można nazwać jej obecny język ;-)