reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

mamo m ja napisze po raz kolejny, ze nie masz sie czym martwic, moja dominika zaczela mowic w wieku 2 lat z dnia na dzien i nie bylo sposób jej przesluchac tak paplała, moj chrzesniak w wieku 4 lat. pozwol spokojnie mateuszkowi sie rozwiajac i wszytsko przyjdzie z czasem

reklama
Dzien dobry

mamaMatiego ssss
Gabrys tez malo mowi,mysle,ze maja jeszcze czas.

Wczoraj jak poszedl spac o20.30 tak dzis wstal punkt9:szok:
Bylismy w klubie mam,wiec troche sie pobawil z irlandzkimi dziecmi,byl bardzo grzeczny:happy:
Poszedl na drzemke o1.30 ale po15min wstal i sie bawil,nie wiem co mu dobilo,wiec moze i dzis pojdzie wczesniej spac

Hej Kobiety...
Ja już po pracy, miałam dziś przez cały dzień jednego ucznia który cały czas spał. Wynudziłam się w pracy jak mops. Dokumentację mam wypełnioną na tip top. A jutro siedzę w domu z małą. Cieszę się, bo jakoś pragnę odpoczynku jak nigdy...

Hej Doris. Ja Ci nie zazdroszczę urlopu, bo sama będę miała zaraz ferie. jeszcze tylko półtora tygodnia i będę odpoczywać. I zdrówka życzę, mam nadzieję że wydobrzejesz i to nic poważnego.
Damada większość matek zupełnie nieświadomie funduje maluchom odpowiednią stymulacje. Ja ze swoim dzieckiem nawet teraz w zimie bawię sie na placu zabaw, ludzie przechodząc i widząc nas mam wrażenie, że czasem pukają sie w głowę ale chce nauczyć Werkę ze ruch na świeżym powietrzu to podstawa. Ona te chwile uwielbia, ja zresztą też :-)

Martadelka a co to za ciasteczka? Uwielbiam żurawinę, ciasteczka również i to połączenie brzmi znakomicie :-)
Aaaa, doczytałam już... muszą być pycha...

Kati miłej pracy :-)

Trasiu
bidulko.. Trzymam kciuki za poprawę nastroju :-)

Marta współczuję.. Moja główna dyr też jest taka, opiernicza po całości, czasem nawet nie zastanowi się co mówi. Tez juz się nie raz nasłuchałam..

Zołza ​masz rację z tym nakręcaniem. Niepotrzebnie wyskoczyłam z tym si i czuje sie trochę winna. A co do tych chorób to masz rację. My na kursie też u siebie doszukiwałyśmy sie omawianych zaburzeń wszelkiego rodzaju i wyszło że każda ma jakieś problemy. A zupełnie zdrowe wszystkie byłyśmy. Wiec dołączam sie do apelu, odetchnijcie proszę..
Ja przy dmuchaniu nawet zwykłego balona mam zawroty głowy....

Mrsmoon suuuupeeeeerrrr :-)

Forever hej.. Zazdroszczę spokojnych wizyt u lekarzy. U nas zawsze wrzask... :-(

MamoM
moja Weronika też słabo mówi, ale wiem ze ma czas i jakoś sie tym nie przejmuję. Na razie wystarczy mi ta jej chińszczyzna, bo tak można nazwać jej obecny język ;-)

Saffi, dobrze jest mówić o wszystkim, sama chętnie poznaję nowe rzeczy i z zaciekawieniem czytałam to, co pisałaś. Przeraziła mnie tylko późniejsza ogólna panika. To wszystko.

A balonów tez nie mogę dmuchać, tym bardziej dumna jestem, że napompowałam ten basenik ;-)

reklama
Hej, ja po wizycie u koleżanki i jej synka- jesteśmy wykopńćzeni ( byliśmy u nich od 8 razno) ale zadowoleni:)
Co do SI- jestem umówiona z terapeutką najlepszą u nas w regionie na 23- ego. Kasiuwilde, wszystko CI opiszę, popytam ją o co się martwić. Koleżanki synek ma podobne dziwactwa do Miesia, więc może chłopcy już tacy są??? no zobaczę 23- ego.
MamoM, już kiedyś Ci pisałam, że na tym etapie powód do niepokoju, to gdy dziecko nie rozumie prostych poleceń, nie wskazuje niczego palcem, nie nawiązuje kontaktu z dorosłym... Ilością wypowiadanych słów się jeszzcze na tym etapie nie martwimy;-) Choć wiem, ze matka zawsze sobie jakieś zmartwienie wynajdzie:tak:

Do góry