Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aestima kciuki zaciśnięte &&&&&&&&& i dzięki wielkie za przypomnienie o umyciu głowyTeż się dziwię co tu takie pustki... Zawsze jak się pojawiam, to wszystkie uciekają ;-) a ja się zabrałam za obiad - fasolka po bretońsku... Mniam :-)

Rozpłacz się i powiedz, że tak się przywiązałaś do Jerzyka, że już nie wyobrażasz sobie inaczej, że tak cały czas mówisz w myślach do Małego itp. aż zmięknie
Trochę może to okrutne rozwiązanie względem Marcina, ale... należy ci się za trudy ciąży ( i porodu!), a co!
Wydaje mi się, że znalezienie imienia jest teraz kluczowe dla Twojego stanu ducha i spokoju. CO do Maćka, ja znam samych niedojrzałych facetów o tym imieniu, więc się nie wypowiem, ale dwóch w bliskiej rodzinie takich samych imion bym nie chciała, więc skupiłabym się na szukaniu innego ( i mówię to ze wzgl. na Ciebie a nie bratową, jesteś pewna że nie przeszkadzałoby Tobie ( i Maćkom) to>). Co do bratowej... chyba już nie pamięta akcji z września...
) i nazwała synka tak jak Wam się podoba, czyli Maciek. A teraz tyle nerwów przez to masz (macie). Ja bym tak zrobiła. A po 2ie Ty masz wcześniej termin i macie pierwszeństwo.