Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w klasie podstawowej miałam 2 Anki+ja, w liceum byłyśmy 2; ale każda wyjątkowa
a bo Adam takie męskie, a bo że "pierwszy człowiek", że wiele opcji zdrabniania czego akurat ja nie mogłam znieść) i takie tam; tylko my byliśmy przekonani, więc "reszta świata" musiała się dostosować i tyle; na Twoim miejscu wybrałabym w takim razie Miłosza - imię ładne, oryginalne, a już na pewno - jak dla mnie - ciekawsze od Szymona... znam jednego Miłosza - 20-latek już - bardzo inteligentny i zaradny, fajny chłopak
ale i tak Jerzyka nie mogę przeboleć normalnie.. takie zamieszanie przed finałem, nieładnie;-)
niby fajny dzień był, obiłyśmy z Ninką laurkę dla dziadka, ale jednak potrzebna mi chwila wytchnienia i nie myślenia o dzieciakach (jak Ty to wytrzymujesz, mamoM?); tak więc za żadne skarby nie szłabym w pracę z home-officem u M. i wieczne rozjazdy; to nie na moje nerwy; mam nadzieje, że nie będę musiała stać przed takimi dylematami;
mam wyrzuty sumienia, że tak mam, no ale niestety tak mam:-(

Na szczęście on zawsze śpi, oby tak zostało! Biedna kobitko nasza... A o której Kubi rano wstał??
Szkoda tylko, że w ciąży nie jestem