Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jechałam ponad 1,5 h ~~ zmokłam, kicham kaszle i dowiedziałam sie ze szukają marketingowco-przedstawiciela handlowego-call center - z umiejetnoscia obsługi wózka widłowego 

Odebrała Młodą ze żłobka, w poniedziałek zrobiła to opiekunka, której Panie powiedziały o ilości i konsystencji kupek. No i niestety również powiedziały dziś mojej Mamie co i komu w poniedziałek powiedziały....
No i na dzień dobry jak wczoraj wróciłam - jakaś 19.30. była - Młoda w łóżku, oczywiście usłyszała, poszłam, moja Mama oczywiście od razu komentarz, że no to teraz Krysia nie zaśnie ....
O żesz ..... zaśnie tylko za chwilkę jak coś porobimy razem - i tak było. I dalej moja Mama na jednym wdechu - kiepska kupa ( zostawiła mi pieluszkę do zobaczenia ), że Panie w żłobku wczoraj opiekunce mówiły, że zatrudniłam - moja sprawa do ch.... - , że nie powiedziałam - a powinnam ? -, że się domyśliła po obiadach - no to czego d zawraca....
Nie reaguję. Dalej za 5 sekund - no to ja idę - nigdy moja Matka nie spyta czy może ja coś do zrobienia mam a może głodna jestem i bym chciała zjeść itp. tylko momentalnie odwrót nie zależnie od "stanu" Młodej, wczoraj zajmowała się Młodą ok. 4 h.... I.... to w czwartek sobie poradzisz skoro kogoś zatrudniłaś.....
No to ja już pod..... - a dlaczego masz nie przychodzić ? Słuchajcie, ręce mi opadają.... Do domu się odechciewa wracać przy takim klimacie.... Kompletnie nie zamierzam się wdawać w dyskusję na temat opiekunki, dziś zadzwonię i upewnię się odnośnie czwartku w duchu - jak nie chce mieć kontaktu z Krysią to niech to powie.... Sama nie wie czego chce....
nie masz lekko... ja bym chyba olala sprawę skoro babcia nie chce nawiązac jakiejkolwiek współpracy. 

bo nie chce skonczyc jako marketingowiec na wózku widłowym 

na pewno dasz rade 
odpisalam mu 

..