reklama

Czerwiec 2011

reklama
eh wkurzona jestem... durna zawadzka jak zywkle wyszła na bohaterkę i obrońcę wszystkich ucieśnionych :wściekła/y: nie zdziwiłabym się gdyby ona była nowym prezesem.... :dry::dry:

fakt koles popłynął, ukrał, przepuścił jakby to nie nazwać dał dupy.. ale postawa niby pani psycholog mnie wkurza :wściekła/y::crazy:

celebryci z koziej du.py :wściekła/y:

biedna Krysia - mam nadzieje ze szybko sie wykurujecie, u nas póki co odpukać spokój

reklama
heja :)

ja obrobiłam się z pracą i ogarniam powoli domek a potem po Benieczka :-D

w TV dzisiaj nic tylko o procesie matki (?) Madzi :baffled:

o i nowość : nie dostałam wypłaty z poprzedniej pracy :szok: s.kinsyn jeden :wściekła/y: znów robi jakieś machloje...kolegom w ogóle wypłacił do ręki zamiast na konto :nerd: nie wiem co on ma w głowie !!

na Kube Ś. wszyscy wkurzeni za to ze rozpieprzył 200 tys. :baffled: i cholera na początku było mi go szkoda...ale do jasnej cholery przechulał tyle kasy a nie raz były sytuacje ze nie chciał dać nam wolontatiuszom na bilet autobusowy zeby odwieźć czy coś zalatwic dla poszkodowanych. Koleżanka nie raz nocowała u siebie dziewczyny któe uciekły z domów i musiała sama za to płacić a teraz pożycza biedulka :-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry