reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Zebrra już zamówiliśmy neta i powinnien dzisiaj przyjsc,ale tak jak pisałam do soboty jeszcze bede tu nocowała i nie ma problemu z komunikacja.Pozatym spiasałam soebie Wasze telefony wiec gdyby cos,to wysle sms-ka co i jak.

Setana ale super powspominac takie czasy.My chociaz w polsce mamy swoje 4 kąty,to tu czujemy sie jakbyśmy znow zaczynali wszystko od początku.Z tym że jesteśmy starsi bardziej doświadczeni i to urządzanie i przeprowadzanie jest różni sie zupełnie od tego z przed ponad 10 lat.

Ostatnia edycja:
reklama
milo dziweczyny zobaczyc wasze twarze:) ja tez cos wkleje ale najpierw musze porobic sobie jakies foty a pozniej ogarnac to wstawianie.

wiem, ze dentysta ulge przynosi ale panicznie sie boje isc do mojej dentystki:(

cześć dziewczynki!
ironia strasznie mi przykro, że czeka Cię łóżko...najważniejsze że z maluchem wszystko ok - jak trzeba leżeć, to trzeba...nie takie rzeczy się robi dla dzidzi :-)
widzę, że z tym wklejaniem fotek na tajny są problemy - mnie się chyba wreszcie udało, jak Aestimie, z naszej klasy! faktycznie we właściwościach zdjęcia jest adres, który wkleiłam do naszego forum i zadziałało! a z picasy nie dało rady :-) próbuj Misialina! :-)

dziewczyny- zobaczcie na tajnym czy widzicie fotkę w galerii Setany- jak tak to wstawię więcej zdjęć i Wam też pomogę:)

Dzień dobry!
Ja prawie nie spałam, całkiem się rozchorowałam. Zatoki, gardło, kaszel mam taki, że M. w nocy na mnie krzyczał, że nie można tak kaszleć bo sobie płuca wypluję. Dobrze mu mówić - nie wolno tak kaszleć! Co ja specjalnie kaszlę czy co?? Grrr... obawiam się, że tym razem nie obejdzie się bez lekarza a jutro MUSZE iść do pracy... :(
I miałąm dziś sprzątać cały czas a jestem tak słaba i mięśnie mnie bolą, że boję się że to jakaś grypa i nie mam siły tej szafy otworzyć.

Zebrra ty też się kochana pochorowałaś, zdrowiej zdrowiej! Te choróbska są starszne:(

Aestima a ni wiesz czy da się przekleić zdjęcia z facebooka? Czy tylko z nk? Będę dziś próbować ale strasznie to skomplikowane...

Setana romantyczny wieczór przy zniczach powalił mnie na łopatki haha, rewelacja! Rzeczywiście cudownie, zapamiętacie do końca życia na pewno:)

edit:
zdjęcie Setany już widzę!!! :) Śliczne:)

Witam.
U nas w Koszalinie, jak pokazywali w telewizji. Wszystko zaśnieżone. Ale za to wyszło słoneczko, więc widok z okna w pracy mam przecudowny.
Ja też próbowałam wkleić zdjęcia, ale niestety nie udało mi się. Także Aestima jeśli będę mogła, to też później poproszę Cię o pomoc:tak:.
Dziś w nocy miałam straszne koszmary, nie mogłam spać, aż mnie teraz głowa boli. Śniło mi się, że poszłam na rozmowę do Szefa, a on na to, że niestety trzeba będzie kogoś przyjąć na moje miejsce. Chociaż mam możliwość pracy w domu, powiedział, że woli mieć tu kogoś na miejscu. Jakaś masakra. :szok:
Mam nadzieję, że to tylko sen.

Udało sie:) Wstawiłam u Setany fotki, tylko nie umiem zrobić tak żeby na górze były- moze żeby lepiej to wyglądało pokasujcie swoje komentarze nad zdjeciami setany (te ze nic nie widac). Dziewczyny jak coś ,to piszcie chętnie Wam pomogę;)
Traschka, nie wiem, bo nie mam facebooka.
Próbowałaś tej cebuli na zatoki??? Zrób sobie inhalacje z majeranku!

Zerknijcie na moją galerię- i napiszcie co teraz widzicie- z nk się chyba jednak nie da...

Już chyba wiem. Z nk widać tylko u nas na kompie a u inch nie. Musicie założyć fotosika (4 minuty) i z fotosika ładnie idzie wstawianie. Popróbujcie jeszcze:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry