reklama

Czerwiec 2011

ale sie wyspałam, młodego na siłe uśpiłam, bo bym zwariowała.....

trasia Stalowa Wola to juz rzut beretem do mnie. jak ja ci zazdroszcze ,że już Szymus chodzi spać na noc.....norbert do tej pory uwiązany do mnie...ja po tych wszytkich nocach nieprzespanych z nim mam paraliż jak pomyśle,że czeka mnie byc może to samo,aż mi sie wyc chce

kasiawilde szkoda,ze nie mieszkasz gdzies w pobliżu, może razem byśmy coś założyły, ja sama sie niegdy nie zdecyduje. tak mam lekcje, we wrześnie zaczęłam ale mam ich mało więc są one dla mnie rozrywką

reklama
Hej

forever - tak głównie początek roku i wczasy które na spontana zaczęły się dopiero 30-go sierpnia ...

U nas ok. Natalia trochę chora reszta daje radę póki co. Ja mam zapiernicz i nie wiem coś nie mogę się odrobić a o odpoczywaniu mogę zapomnieć.

Miłęgo weekendu życzę

majqa no to rzeczywiście wczasy dość późne jak na posiadanie dziecka w wieku szkolnym! gdzie wczasowaliście? no i też się nie dziwię, że nie możesz się obrobić...
marta a szkoda szkoda, mi ciągle coś po głowie chodzi własnego, bo jakoś nie widzę szans na znalezienie normalnej pracy :/ a lekcje, wiadomo jak to z nimi jest...

no nie uwierzę!!! kasiawild się pojawiła a raczej ujawniła bo widać, że podczytujesz:-p- hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) choć troszkę mnie martwi, że psych ciężko...:-( brakuje tu Ciebie! tak, u nas nadal system 3 na 2:tak: jak z domem?
trasiu hej:-) koncert udany? no to pospałaś...:-pa kiedy Szymusia odbieracie od babci? a jak Marysia i Szymuś? nadal książka się sprawdza? fanie, że udało Ci się troszkę ciuszków sprzedać:tak: ja upolowałam ostatnio kurtkę zimową dla Emi w lumpku za całe 14zł:tak:
ironia, forever, trasia jaką jestem panią z dziekanatu? hmm taką jaką jestem na co dzień - przynajmniej tak mi się wydaje, że jestem normalna:-D lubię żartować ze studentami, często mówię do nich, że są gadzinami i żeby mi nie zawracali głowy pierdołami...:-p oczywiście są tacy, na których widok nie mam raczej uśmiechu na twarzy ale nikogo nie potraktowałam jak 'szmaty', jak to czasami bywa w dziekanacie - wiem, sama widziałam, tego akurat nie rozumiem... Zdarza się oczywiście, że mam gorszy dzień i ciężko o uśmiech, że się lekko zdrzaźnię jak słyszę od tego samego studenta to samo pyt po raz piąty, jestem tylko człowiekiem
forever a co do relacji z Babciami, jak tam Twoje relacje z Mamą?
majqa fajnie, że choć na chwilę do nas wpadasz, no i absolutnie Ci się nie dziwię, że czasu na odpoczynek nie masz... W końcu czwóreczkę ogarniasz, ja czasami przy Emi zmęczona, wstyd...
andariel jak dzieciaczki? lepiej???
kati jak zdrówko???
asinka jak Tymek?

to może jeszcze uda mi się przywołać mamęM i dubeltówkę?:-) katamisz dawno też nie było
a Aestima gdzie??? pewnie biega z aparatem;-)
moon kiedy ruszacie z remontem?

Ostatnia edycja:
wywyłuj wywołuj martadelko :) w końcu Ty straszna pani z dziekanatu więc kobity się zaraz ujawnią ;) dom dalej jest i niestety w sumie niewiele ruszyło do przodu... nawet nie wchodzę już na ten temat, jak zwykle rozbija się o czas i pieniądze, a raczej ich spore braki... a jak tam z teściami teraz?

o ktoś nie śpi:-p co do pani z dziekanatu, to ostatnio była robiona u nas na wydziale ankieta wśród studentów co do obsługi w dziekanacie, nikt na mój temat się nie wypowiedział, koleżanka stwierdziła, że bali się nawet pozytywne opinie o mnie zamieszczać:-D kumam sprawę z domem, nie poruszam już tematu; z teściami jak to z teściami:-p dziś piątek wieczór a raczej noc, więc nie chcę się negatywnie nakręcać;-)

heh widzisz u Ciebie zakazany temat - teściowie, u mnie dom i teściowie ;) i jeszcze bym dodała pare rzeczy ;) co do ankiet to wiesz jak to jest... brak wiadomości to dobra wiadomość, myślę, że można to tu przyczepić :-D

:-D
nawet nie tyle co zakazany temat, co dziś sobie odpuszczam, kilkanaście stron temu opisywałam 'walkę' o brak lizaków i bajek w tv, dochodzą jeszcze drzemki, nadgorliwość, upierdliwość i ogólnie notoryczne gadulstwo teściowej - to ostatnie też dobija:-D a jak z Twoimi teściami? wiem, że napisałaś, że zakazany temat...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry