Felkaa
Fanka BB :)
brrryyy ale zimno...
z miłych dla serca rzeczy: mieliśmy wczoraj czwartą rocznicę ślubu i mój M za pomocą przemiłego posłańca dostarczył mi do pracy niemały bukiet kwiatów
ja nie jestem kwiatowa ani ogólnie prezentowa, inne rzeczy są ważne, ale to było taaaaaaakie na swój sposób urocze, mimo iż to tylko kwiaty, ale pamiętał:-)
andariel absolutnie rozumiem sprawę z M i popieram, tylko hmmm jakie wyjście? poza zmianą pracy oczywiście; jak Ninka po nocy? a jak Leosiowa wysypka? co powiedziała lek? ściskam na odległość:*
ironia idziesz na podyplomówkę? suuuper!!!
karti hmmm czy to możliwe, żeby na tle alergicznym było tego typu chorowanie??? jak dzisiaj się czujesz?
majqa hej:-)
forever Krysia pytała się o laptopa? czy jej kupisz???
marta zdróóóówka!!! oby cholerstwo szybko przeszło!
z miłych dla serca rzeczy: mieliśmy wczoraj czwartą rocznicę ślubu i mój M za pomocą przemiłego posłańca dostarczył mi do pracy niemały bukiet kwiatów
ja nie jestem kwiatowa ani ogólnie prezentowa, inne rzeczy są ważne, ale to było taaaaaaakie na swój sposób urocze, mimo iż to tylko kwiaty, ale pamiętał:-)andariel absolutnie rozumiem sprawę z M i popieram, tylko hmmm jakie wyjście? poza zmianą pracy oczywiście; jak Ninka po nocy? a jak Leosiowa wysypka? co powiedziała lek? ściskam na odległość:*
ironia idziesz na podyplomówkę? suuuper!!!

karti hmmm czy to możliwe, żeby na tle alergicznym było tego typu chorowanie??? jak dzisiaj się czujesz?
majqa hej:-)
forever Krysia pytała się o laptopa? czy jej kupisz???

marta zdróóóówka!!! oby cholerstwo szybko przeszło!
Ostatnia edycja:
Jakie kwiaty ?
a ja przerazona bo pociag niedlugo odjezdzał sie rozryczałam na srodku.. mama chwyciła te moje zdjecia do podania poleciała za nia i ją tak spierd.... że oj... za kazdym razem przez 3 lata patrzyla na mnie jakby chciała mnie zabić... a po 3 latach studenci sie zbundowali przeciwko tej babie i napisali petycje ze nie chcą takiego babochłopa niewychowanego i opryskliwego bo szacunek sie kazdemu nalezy