reklama

Czerwiec 2011

reklama
ehhhh kobitki no i koniec tego dobrego, młody mi się szamocze już któryś raz, więc wodę muszę podać, przykryć, a na koniec pewnie znów wymyśli, żeby mu AAAAA śpiewać albo o MUUUU opowiadać, miłego weekendu, trzymajcie się cieplutko!

felka jesteś pewna, że chcesz pisać o WSTAWIONYM tyłeczku??
kasia stchórzyla i sie zmyła a mi przywócili net... ale ja już zdjęłam soczeki a przy moch -7 nie widzę, co piszę i ledwo cytam.
zatem również spadam. Może jutrp obudzimy andariel:-p

Widzę, że po "owocnej" nocce żadna się dziś nie zameldowała;-)miło, żeś wpadła, kasiawilde - lubię Twój humor.
Ja mam generalnie cały czas mega wkur*a na M., więc jestem agresywna nawet w wypowiedziach - staram się nie epatować przemocą na forum;-) dół za to nieco mniejszy bo Leo już zdrowy. Teraz tylko Nina musi dobrać swój antybol do końca i więcej infekcji ponadkataralno-kaszlowych nie przewiduję w tym sezonie:crazy:

reklama
Aaaa...jeszcze Wam chciałam napisać, że warto sobie kupić na jesienio-zimę korzeń prawoślazu w zielarskim - cudowny na sprawy kaszlowe:tak:nie chcę wchodzić w mało estetyczne szczegóły, ale łatwo się wykrztusza wszelkie " złogi".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry