Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie :-)
Ale tutaj rozmowy nocne szły wczoraj :-). To chyba przez Kasięwilde, że wróciła, jeszcze brak Mamymatiego z tych osób które kiedyś bardzo się udzielały.
Ja jeszcze na urlopie, moja Dominika miala wypadek samochodowy przedwczoraj :-(. Przywiozłam ja dziś do Świnoujścia ale rano wylądowałyśmy znów w szpitalu :-(
Idę zjeść jabłko, bo nastrój kiepski...
Ale tutaj rozmowy nocne szły wczoraj :-). To chyba przez Kasięwilde, że wróciła, jeszcze brak Mamymatiego z tych osób które kiedyś bardzo się udzielały.
Ja jeszcze na urlopie, moja Dominika miala wypadek samochodowy przedwczoraj :-(. Przywiozłam ja dziś do Świnoujścia ale rano wylądowałyśmy znów w szpitalu :-(
Idę zjeść jabłko, bo nastrój kiepski...
Młoda ma albo alergiczną pokrzywkę albo wirusowy rumień zakaźny ze wskazaniem bardziej na to pierwsze. Dostała leki przeciwalergiczne i czekamy. Praca i sprawy zawodowe do d - jestem megazdołowana po wczorajszym i dzisiejszym spotkaniu gdzie również o tym było....
Wczasy zamiast szkoły - gdzie byliście ? 
ale jednocześnie zmieniała operatora....
I coś przełączał. U mnie była zajęte, myślała że rozmawiam - niby tak od rana. A domofon wyłączyła bo Młoda spała.... 
trzymam kciuki!
Emi podrzucona na 3godz do b. dobrych znajomych/sąsiadów
źle się z tym czuję, ale jakoś brak mi silnej woli, lubię słodycze
i mimo iż jem normalnie, czasami nawet zdrowo to gubią mnie słodkości...