reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu a co sie bedę szczypać :-D a o innych metodach antykoncepcji nie myśleliście? ja sie w sumie nie znam za bardzo ale po kolejnym dziecku (jak sie nam uda) to nie chciałabym ani na oponkach jechać ani na tabsach... co innego jeszcze moze byc?

haha, no to niewątpliwa korzyść po dwóch porodach:-D ale nie brałabym tego za normę :) Ja chcę wazektomię!!! tzn chciałabym żeby Marcin chciał. Wiecie, że ona jest całkiem legalna w Polsce?? Ta jej nielegalność to mit. I jest odwracalna. To bardzo prosty zabieg, można przywrócić płodność jesli po kilku latach sterdzisz, że jednak chcesz jeszce jednego bąbla.

Ironia jedziemy tylko na gumkach. Nie chcę nic homronalnego, a boję się że spirala mi wypadnie:zawstydzona/y:

Trasia no a co na to Marcin? chce czy nie bardzo? i szczerze nie wiedziałam że to legalne a co dopiero odwracalne - muszę o tym poczytać, my póki co nie zabezpieczamy sie i tak lubie najbardziej :-D
po tabsach nie byłam zdolna do seksu moje libido było poniżej zera... no a plastry czy zastrzyki?

na razie nie przekonywałam. Tylko podrzuciłam artykuł mimochodem, ale bez reakcji. Muszę jakoś konkretniej zadziałać, ale głupio mi narzucać swoje zdanie w tej, nieco delikatnej, kwestii;-)

kati u mnie to samo, po tabsach zerowe libido! I ogólnie xle się czułam. Bolała mnie głowa, byłam napuchnięta, zmęczona. Wydaje mi się, że plastry i zastryki to to samo, bo to przecież ten samo hormon tylko inaczej podany?

Trasiu no delikatnej no ale z korzyścią dla Was obydwu, a tym bardziej jak sprawa jest odwracalna to ja bym przekonywała, muszę pogadać o tym z moim M.
Co do tabsów to koleżanka moja przeszła prawdziwą katorgę z doborem tabsów i doszła do takich co jej odpowiadają po 3 latach! nie wiem ile różnych wzieła ale wachania wagi miała straszne od ok 55 kg do 80!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry