Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doris a w zasadzie nic takiego, nic konkretnie. Po prostu taki dzień. Co chwilę coś się wylało, przypalony obiad, oboje strasznie marudzili, rozbite szklanki itp. Sama rozumiesz...d
dobrze, że lekarz was uspokoił co do tego bólu głowy. A Dominika ma duży ten szew?
drewniany bo latwo go rozpizyc do fundamentow i zrobic od nowa a nie masz w papierach ze budowa tylko remont i przebudowa tata to jakos tlumaczył ze tak jest łatwiej i taniej. on w tym siedzi ja mam tylko dać mu gotowca z działkami
a tak w ogole to sie wkurzyłam bo robię korekty kursów e-learningowych i babka ciągle mi odsyła, że coś jest nie tak pomimo że jest ok - chyba nie widzi tego co ja na kompie i mam powoli to gdzies...siedze po 16 godzin i mam dość a z drugiej strony kasa i mam doła
czy jest na sali dziecko ktore nie gada jeszcze pełnymi zdaniami? moj beni tylko kilka slow mówi, wszystko zrozumie, wszystko zrobi co mu mówię np idz do pokoju i przynies mamie pilota albo tablet, zanieś pranie tacie do pokoju bezbłędnie ale nie gada
u nas na ciaze widoków brak wiec sie antykoncepcja nie martwię, za rok chcemy zacząć starania jak sie w firmie unormuje. a na leczenie trochę kasy trzeba miec