kasiawilde
Fanka BB :)
hej hej,
andariel biedny Leoś, dziwne to strasznie, że gorączka tak od razu wróciła i ten brzuszek, a robiliście morfologię i mocz? nie dziwię się, że jesteś zdezorientowana.. mam nadzieję, że coś już jaśniej jest?
kati cieszę się, że antybiotyk działa! może wreszcie zakończysz to chorowanie! a co do dołowania się... to ja bym to tez wiązała z Grey'em
a tak poważnie to ja tak mam, jeśli mnie wciągnie książka/seria to dosłownie pochłaniam... a jak skończę to zawsze właśnie tego samego/następnego dnia odczuwam dziwną pustkę i doła... ;-) mam nadzieję, że u Ciebie podobnie i że to tylko to, a nie jakieś poważniejsze sprawy...
a ja rzuciłabym w kogoś jabłkiem, albo całą skrzynką... ale nie mogę :-(
andariel biedny Leoś, dziwne to strasznie, że gorączka tak od razu wróciła i ten brzuszek, a robiliście morfologię i mocz? nie dziwię się, że jesteś zdezorientowana.. mam nadzieję, że coś już jaśniej jest?
kati cieszę się, że antybiotyk działa! może wreszcie zakończysz to chorowanie! a co do dołowania się... to ja bym to tez wiązała z Grey'em
a tak poważnie to ja tak mam, jeśli mnie wciągnie książka/seria to dosłownie pochłaniam... a jak skończę to zawsze właśnie tego samego/następnego dnia odczuwam dziwną pustkę i doła... ;-) mam nadzieję, że u Ciebie podobnie i że to tylko to, a nie jakieś poważniejsze sprawy...a ja rzuciłabym w kogoś jabłkiem, albo całą skrzynką... ale nie mogę :-(