forever_young
Niemłoda mama Młodej
Hejka,
Ja tez się nawet wyspałam jakoś mimo, ze niezbyt długi i pobudka o 5 aby coś zrobić. Szamię eko - śniadanie - rukola, pomidor i ser typu feta. Młoda posprzatała bez zarzutu więc jakiś sukces wychowawczy
Madzioolka - cieszę się, że miło spędziłaś weekend - jak Maja na zajęciach ? Faktycznie z tym zarządzaniem czasem prawda objawiona
A co robić w sytuacji gdy są sprawy pilne i pilniejsze albo ich ilość Cię po prostu przerasta a nie są nieważne ? Myślę, że na te pytania magicy od czasu powinni odpowiedzieć.
Ja nie mam ambicji maratońskich, ale kolega z którym kiedyś pracowałam właśnie się dowiedziałam, że przebiegł.
Felkaa - witamy Stasia :-)
Ja tez się nawet wyspałam jakoś mimo, ze niezbyt długi i pobudka o 5 aby coś zrobić. Szamię eko - śniadanie - rukola, pomidor i ser typu feta. Młoda posprzatała bez zarzutu więc jakiś sukces wychowawczy

Madzioolka - cieszę się, że miło spędziłaś weekend - jak Maja na zajęciach ? Faktycznie z tym zarządzaniem czasem prawda objawiona
A co robić w sytuacji gdy są sprawy pilne i pilniejsze albo ich ilość Cię po prostu przerasta a nie są nieważne ? Myślę, że na te pytania magicy od czasu powinni odpowiedzieć. Ja nie mam ambicji maratońskich, ale kolega z którym kiedyś pracowałam właśnie się dowiedziałam, że przebiegł.

Felkaa - witamy Stasia :-)