reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry. Marysia pojechała na chwilę do babci, Szymuś zasnął. A ja w spokoju jem sniadanie! Co za rozkosz;-)

felka tak... ten wpis też piekny. I ten KOCHAM! macierzyństwo - szafa tosi - o życiu i szukaniu w nim szczęścia
rzadko tak bardzo wciąga mnie filozofowanie na temat życia, ale wpisy w Szafie przez swoją prostotę cholernie dają do myślenia. I chyba zmieniają moje postrzeganie świata. Na dużo lepsze:)

mamoM masakra... kiedyś mojemu ojcu ukradli materiały z budowy więc wiem, co może taki pracodawca przeżywać:-(

reklama
dzien dobrek ! ja juz po sniadaniu 3 papryczki chilli z fetą i rogalik :-D

dowiedziałam sie dlaczego łatwiej stary dom :P nie musisz tracic kasy na projekty zatwierdzenia itd.. bo to długo trwa a robisz tylko papiery na przebudowe :) :tak:

Heja!
Witam wszystkie Mamuśki :-) przy wrzaskach Tymka. Od dwóch dni coś Go opętało i nie mogę z Nim :-( wczoraj byłam z Nim na zmianie opatrunku w przychodni i odstawił taką szopkę, że głowa mała. Zaczął się cały rozbierać, łącznie z majtkami, a jak Mu zabroniłam, to położył się na podłodze i jeden wielki.wrzask. Ludzie się patrzą, a ja nie wiem jak się zachować :-( dobrze, że Ninka była u sąsiada, bo bym całkiem zwariowała. Mnie dopadł mega katar. Pół nocy nieprzespane, bo mi się woda z nosa lała :-/
Ironia Tymek też wyrazami pojedyńczymi gada. Zdanie wyjdzie Mu rzadko, ale spokojnie można Go zrozumieć. Ostatnio doszły nowe słowa: kjólik -> królik, a na siebie mówi "imi pisiak -> Timi Misiak :-D
Ale miałyście rozmowy wczoraj :-D w tym czasie molestowałam Sz. :-D a co do antykoncepcji, to ja biorę tabsy i libido ok, jak wszystko inne, tyle, że bardziej mam blokadę, bo boję się ciąży...

Felka dzięki, ale niestety bunt trwa nadal i chyba zamknę dzisiaj dziada w pokoju, bo głowa mi pęka, a przy Jego wrzaskach wymiękam. A Sz.dopiero 14.30 wraca... A jak tam u Ciebie w pracy?
Ironia niezłe śniadanie :-) parafrazując powiedzenie Sz.: dobre śniadanie piecze dwa razy :-D

dzień dobry
ja dziś w lepszym humorze :-) wiecie co - obudziłam jednak tego mojego męża :-D i nie protestował :-D
Felkaa mało upierdliwych studentów Ci życzę i zdrówka dla Emi
Traschka chwila ciszy przy dwójce dzieci - bezcenna :-) smacznego
Tak zachwalacie tę szafę Tosi... hmmmm muszę troche poczytać choć nie bardzo lubię na kompie... zobaczymy
Ironia a to sprytne posuniecie - tata ma głowe na karku :tak:
Asinka współczuję kataru, ale jak widać w molestowaniu Sz. nie przeszkadzał ;-) A Tymcio ma pewnie jakiś okres buntu, przechodzimy od jakiegoś czasu podobne ale na podłoge jeszcze sie nie rzuca, współczuje sama bym nie wiedziała co począć

reklama
czesc laski

fajnie was poczytac jak tu szalejecie:tak: choć ja jakos ostatnio mało rozmowna jestem....
jelitówka była straszna,dzis dopiero zjadłam normalne śniadanie,dzieci juz po, wczoraj K cierpiał
byłam dziś na badaniach- pewnie nieciekawe wyjda po tej jelitówce ale konczyło mi sie skierowanie to pojechałam i zrobila, a jak wróciliśmy to normalnie odpłynęłam na godzine, dobrze,że młody bajki oglądał. w ogóle strasznie mnie dupa boli i całe nogi
niedość,że kupiliśmy dzieciakom łóżko piętrowe, zapłaciliśmy ubezpieczenie samochodu to sie Tv spierniczył i trza było zakupic nowy,bo K by nie przeżył..... nożesz jasny gwint, a jak zobaczyłam ile pierdół musze kupic sobie i dzidzi to nie wiem od czego zacząć.....

żeby było sprawiedliwie to nie odpisze żadnej ,bo mi młody kwiczy juz nad uchem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry