reklama

Czerwiec 2011

kati super, ze humorek lepszy:-) no jeszcze by śmiał protestować:-D
asinka ale ja potem z jedzeniem nadrabiam w domu czyli wieczorem a to niezbyt mądre, więc dupa mi te rośnie...:baffled:
marta hej! oby cholerstow nie wróciło! a co za łóżko piętrowe kupiliście? oj niefart z tv...

reklama
genijalny wpis o tym "niechceniu", po prostu podsuwowanie moich ostatnich rozważań, bo ile może być wszystko perfekcyjnie???? tylko zdrowie sie marnuje, ech

felka kartofelka a ja mi sie zachce to zrobie zdjecie łóżka:-D:-)

Martuś oj współczuję kochana oby tylko lepiej już było, a z tv to my tak mieliśmy na wiosnę, najpierw padł monitor od kompa, potem komp stacjonarny a w końcu laptop, do dziś lapka nie reanimowaliśmy - kasa... moża na święta pomyślimy
Felkaa Ty się za śniadanie weź a nie za odpisywanie na bb ;-)

Kati faceci nigdy nie protestują w takich sytuacjach :-D a z Tobą już trochę lepiej? Dużo zdrówka dla Ciebie. Ja się faszeruje syropami Tymka.
Marta niezły szok z tym siusiakiem... Nie wiem jakbym zareagowała jak już w głowie wszystko poukładane... Ale jak Trasia napisała najważniejsze, żeby zdrowe. Oby Cię już nic nie męczyło, musisz się oszczędzać. Wiem, że przy 2ce Bąbli za bardzo się nie da, ale... :-P
Felka oświeć mnie co to granola, bo ja jakaś przytrzymana jestem...:confused: i smacznego :-)

Ninka zasnęła, więc względny spokój. Tymek się zajął normalną zabawą. Obiad na dzisiaj zrobiony, więc gniję na kanapie :-D:-D.w ogóle ta moja spryciula zaczyna chodzić przy meblach :szok::szok:

"Imi pisiak":rofl: asinka - a na pewno ucho Tymka już nie boli? Może z bólu takie ataki złości/histerii?
kati - wyuzdana nierządnico":-D - toś wczoraj temat podrzuciła! taka chorująca, na antybiotyku, a tu proszę:-D;-)

b.lubię szafę.tosi, choć akurat w tym tekście o "niechceniu" nie do końca się odnajduję; chyba jako jedyna tu, jak widzę;

Leo po tym jak wczoraj rano wstał z gorączką, w południe miał już tylko 37, potem spał 3 godziny niczym stary niedźwiedź i wstał jak nowy. Nie wiem co to wczoraj było, ale noc spokojna, generalnie humor mu wrócił i znów mam uśmiechniętego Leonka w domu, a nie łażącego za mną niezadowolonego zgredka. Chwilo, trwaj!

Felkaa - smacznego!

Doris - no, ból głowy po takim urazie też by wywołał moje zaniepokojenie (delikatnie mówiąc). Najważniejsze, że był rtg. A mówili ile może tak jeszcze poboleć?

acha - inhalowała się kiedy która solą iwonicką? Kupiłam wczoraj i dziś wypróbuję na sobie, zastanawiam się czy dzieci też mogą powdychać.

Asinka dzieki już lepiej :-)do poniedziałku zamieram wyzdrowieć i wrócić do pracy no i wreszcie do Was się wybrać :-)
i chyba żartujesz, że Ninka już zaczyna chodzić :szok: Mati zaczął wcześnie ale miał chyba ok 8 m-cy muszę zobaczyć po filmikach i zdjeciach

Kati faceci nigdy nie protestują w takich sytuacjach :-D
(...)
.w ogóle ta moja spryciula zaczyna chodzić przy meblach :szok::szok:

chyba masz rację, asinka;
nie gadaj, że półroczna Ninka zaczyna chodzić:szok:ale egzemplarz obrotny Ci się trafił;-)choć faktycznie pamiętam z forum filmiki znajomej, której -uwaga - 4 m-czna córa tuptała trzymana za rączki - i wierzcie, że nie było to wiszenie dziecka trzymanego na siłę za ręce - mała serio stawiała stopy, trzymała mocno pion itd.

reklama
Andariel witaj :-) super, że Leo już pogodny i, że ta gorączka przeszła. Ja bym "chodzenia" Ninki jeszcze chodzeniem nie nazwała. Bardziej przesuwanie się w bok, ale na stojąco :-D aż śmiesznie wygląda taki krasnoludek, co Mu głowa ledwo ponad meble wystaje, a już na stojąco :-D a co do ucha Tymka, to raczej nie to, bo wcześniej jak Go bolało, to widać było, a teraz to ewidentnie złość... W ogóle coś ostatnio pokazuje mi, że Go brzuch boli, dokładnie nad pępkiem. On miał problem z tą przepukliną pępkową. Myślicie, że może z tych wrzasków teraz, to się uaktywniło?
Kati ja tylko z katarem, a Ty ogólnie chora i dałaś radę :-D mam nadzieję, że jak Ci odpuści, to już na długo. Jakiś tran sobie kup.
Tymek miał 7,5 msc jak pierwszy raz wstał przy łóżku.
Doris kciuki za Dominikę &&& dużo zdrowia!! Chyba wyciągnie wnioski z sytuacji. A jak u Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry