reklama

Czerwiec 2011

asinka no szok, kiedy czlowiek przyzwyczaił sie już do myśli o dziewczynce. ale szok już ogarnięty:) matko ale ninka spytna:szok:

kati no moj wczoraj z gorączką leżał i tylko czekał aż na niego wskoczę a tu zongbo mam infekcje:baffled:

kartofelka zapodałam zdjęcia

andariel bo zawsze znajdzie sie ktoś INNY w stadzie:-D

reklama
Ale żeście nakukały od wczoraj....:happy2: I tematy obrały.
Doris : - ) - nieciekawie w Dominiki, oby wszystko się unormowało
Ironia - ostra Dziewczyna z Ciebie, również kulinarnie :-p
Szafa Tosi - rzuciłam okiem i.... Dla Osób które mają zapewnioną spokojność życiową.... Czyli nie dla mnie. Takie sf.

Ostatnia edycja:
marta ale ci bobas zrobił niespodzianke, ale nie wazne czy dzewusia czy chlopak wazne zeby zdrowe było (oklepany tekst ale jednak...) i zeby wszystko bylo ok

asinka ale ci Ninka pedzi z rozwojem :-)
wspołczuje złosci Tymka, u nas narazie w tej kwestii cisza, za to Mati ostatnio mnie dobija tym jak wiele mojej uwagi wymaga ode mnie :baffled: - jeszcze jakis czas temu był taki okres ze ladnie sie bawił sam i czasem po cos tam mnie wołał, a teraz non stop tylko słysze "mama choc, mama" "mami, mami, mami" chwilami mam dość :dry:

andariel
oby z Leo juz było ok i zeby nic nie wróciło

ironia pytałas o mówienie - u nas dalej pojedyncze słowa, pewnie jeszcze mniej niz u was, ale Mati wszystko doskonale słyszy (nie słyszy tylko czasem próśb matki o posprzatanie zabawek :baffled:), a czasem zastanawiam sie skad wie o pewnych rzeczach, rozumie wszystko

Doris oby z Dominika było coraz lepiej
chyba nie dziwne bóle głowy ma skoro szybe rozbiła, ale oby to przeszło, no i najwazniejsze ze badania nic nie wykazały złego

Felkaa, kati, forever hejjj

mama matiego pewnie nas nie przebijesz u nas tylko
mama baba dada kuga ułko co to je, i dzwiękonaśladowcze - strasznei mało :( ale wszystko zrozumie nosz.. mówię mu ostatnio idź do kuchni i pyrzynieś mamie scierke bo sie rozlało i co dziecko przyniosło :)

forever
- nooo ostra ostra :p pyszne było trzusta troche mnie pobiła ale zyje :D

asinka - dobre powiedzenie hahah :D

kati - no zna sie zna w koncu siedzi w tym od wielu lat :) zobaczymy co michał przyniesie z trgo urzędu :) jest jakis stary domek gdzie kiedys byli jacys menele na mapie jest dom stodoła i mega działka.. jakby to wywalic i połaczyc stodołe z domem bedzie okolo 250 m :)

piszecie tyle że nie mam kiedy przeczytac :)

ide zaraz obiad ogarnąć, posprzątać i do pracy siadać bo korekt dzisiaj nie mam ale dużo innych inszości jest :)

ała moja trzustka :confused:

hehe wyobraziłam sobie ciebie w mundurze i z wąsem Felcia jak krzyczysz na biednych studentów OGARNĄĆ SIE HOŁOTA ! :-D:-D:-D
:-D:-D:-D

mama matiego pewnie nas nie przebijesz u nas tylko
mama baba dada kuga ułko co to je, i dzwiękonaśladowcze - strasznei mało :( ale wszystko zrozumie nosz.. mówię mu ostatnio idź do kuchni i pyrzynieś mamie scierke bo sie rozlało i co dziecko przyniosło :)

ironia
no nie wiem, nie wiem, u nas nie wiele więcej: mama, tata, baba, dada; od wszystkich zdrobnienia mami, tati, babi, dziadzi
ciocia, dzidziś, koło (jakos kooo), daj, pij, pić, dziś, nić, tam, tu, choć, dom, noć
i dużo dźwiękonaśladowczych (zwierzeta, pojazdy)
nie wiem co jeszcze ale tez mało tego u nas :dry:

Asinka ja wcześniej brałam tran chyba od maja jeszcze i kwas foliowy ale teraz znów wezme, no dałam rade bo już sie wiele lepiej czuje ;-)
właśnie sprawdziłam Mati jak sam wstał miał 7 m-cy i pare dni a to wydawało mi sie meeega szybko a Ninka idzie jak błyskawice - silna dziewczyna a co :-)
Marta w ciąży też tak miałam i duuuupa blada była z baraszkowania :-( a jak brzuszek i dzidzia? macie imie wybrane?
Forever co tam u Ciebie?
Mama M a u nas odwrotnie Mati zawsze chciała dużo mojej uwagi a teraz zaczyna sie bawić (powoli i na chwile)sam i gada sobie takimi ludzikami i zwierzątkami- fajne to :-)
Ironia u szwagierki synek jak miał 3,5 roku to zaczął mówić. Różnica między nim a Matim prawie 2 lata a razem zaczeli gadać - wiec luuz ma jeszcze czas, mój nadaje że czasem chciałabym aby siedział cicho - w pracy sie tyle nie nagadam co z nim w domu.
Felkaa czyli co gorsze: obrabianie i zmudna robota czy upier*dliwi studenci? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry