reklama

Czerwiec 2011

Aestima, andariel świetne pomysły na prace plastyczne, niby takie zwykłe, a nie zawsze człowiek na to wpadnie :zawstydzona/y: my mamy za sobą pierwszą poważną laurkę dla dziadzia od Kuby, ja narysowałam ołówkiem serducho, a on ciął kolorowy papier na małe prostokąciki i wyklejal wg swoich wizji... w każdym razie wpisujcie takie rzeczy na wątek zabaw plisssss!!! dla mnie to bardzo pomocne by było :tak:

reklama
heloł
Trasiu jest płeć po lewej gdzieś, a czego szukasz bo jeśli nie wejdziesz konkretnie w jakis dział to nie ma opcji wybrania płci tylko np jak już wejdziesz buty i np domowe

dziewczyny Wy dajecie dzieciom do ręki nożyczki :szok: mój by na bank coś sobie zrobił, to żywe srebro. Ostatnio sparzył sie w ręke bo chwycił u teściowej patelnie na piecu i siedziałam z nim kilka godz z ręka w szklance... bąble miała trzy ale już zeszły.
Ja mam jakąś fobie chyba i ostatnio nie daje małemu sie brudzić farbami itp. :zawstydzona/y: wiem, ze muszę skończyć ale....

Asinka zdrówka!!!! czosnek, syrop z cebuli i herbatka z lipy!!!
Felkaa, Doris, kasiawilde hej :-)
Traschka no co :zawstydzona/y: ja to mam chrapkę na mojego M. :-D;-)
Marta no to dobrze przynajmniej sie do czegoś przydała mogła jeszcze podłogi pomyć ;-)

ja sie dzis wziełam za mega sterte do prasowania i zwalczyłam 1/3 co jest wielkim sukcesem :-) biorąc pod uwagę, ze Mati spał dziś całe 45 min!!! i wstał z miną: NIE! cud miód malina po prostu- nawrzeszczałam na niego jak mi kompa wyłączył (wie, ze nie może żadnych przycisków włączać).
A tak w ogóle to całkiem sympatyczny dzień był

witam porannie

u nas dziś narazie 1 stopień na plusie :szok:
mam nadzieje ze jeszcze bedzie troche prawdziwej jesieni

faktycznie ruch tu ostatnio ze ho ho :-)

kati
mój tez nie miał nożyczek w reku i niepredko dostanie, chyba ze takie całe plastikowe (moze dziewczyny o takich własnie pisza ?)

marta oj to tesciowa poszalala z porzadkami u ciebie...
a z dzieciakami sie pobawiła chociaz?
u mnie mama czasem tez zmywa naczynia jak przyjedzie - zawsze zakazuje choc nie lubie sama zmywac, ale głupio mi ze przyjedzie i zamiast posiedziec to bierze sie za zmywanie :zawstydzona/y:

asinka duuuużo zdrówka, kuruj sie

andariel
współczuje sytuacji, &&&&&& zeby było dobrze u was
z Leo jak rozumiem juz wszystko ok?

Felkaa współczuje nocki, oby to nic poważnego nie było u Emi

miłego dnia wszystkim :-)

felacia - jak emi ?

my dajemy nozyczki dla dzieci, mlody zreszta mial cala wyprawke kupiona do złobka eh tyle wymagań było że szok !

ja po walce w lidlu wyszlam z kompletem zimowy, rajstopkami, bluzkami i tuniką :D 150 zł z głow eh :baffled:

ja też na szybko, Szymuś koeljną noc z rzędu zrobił sobie przerwę w spaniu między 12-2.30. Nie muszę chyba wspominać, że nie zdążyłam jeszcze zasnąć, a on już się obudził:baffled: nie wytrzymam tego:-(

reklama
Hej!

Andariel tulam bo mam te same refleksje w kestiach damsko-męskich u nas w domu...

Maja miała juz w rękach nożyczki takie dla dzieci, tzn z zaokrąglonymi końcówkami, ale ciąc sama nie umie, udaje że tnie a potem ja przejmuję i tne na prawdę. Z wyklejaniem to super pomysł, mam duzo kolorowych kartonów to dziś się wyzyjemy z córą :)

Trasia współczuje nocki, pare razy też Maja mi zrobiła taka neispodziankę- jeszcze się nie połozyłam a ta przydreptała ;/ aktualnei ma katar znowu i chrapie jak stary pijak, spać się nie da;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry