Marta na tę chwilę wiem tyle, że lek.potrafią wmawiać rodzicom, że ta czy tamta szczepionka rtęci nie zawiera, podczas gdy wystarczy przeczytać ulotkę, a tam jak wół stoi, że i owszem, jest. Ale nazw nie kojarzę bo mnie to w sumie nie dotyczy. Spróbuję znaleźć w bazie forum i jak coś konkretnego znajdę to napiszę, ok? Wiem tylko, że gdzieś na świecie są do zdobycia osobno szczepionki na świnkę odrę i różyczkę (albo część z tej kombinacji co u nas jako 3w1 jest), ale że trudno ją ściągnąć i robią jeszcze problemy w przychodniach. Kurka muszę poszperać dokładnie, nie chcę siać plot.
asinka - a ja właśnie na zjazdowym pytałam o zaliczkę;-)
Asinka, Marta - czy ja dobrze zrozumialam, że się obawiacie jakichś "nieodpowiednich" akcji ze strony Norberta i Tymka na zjeździe? Chodzi Wam o to, że narobią Wam przysłowiowej siary przy publice, tak? Bo jeśli o to, to dajcie spokój - to odrębne organizmy, jak będą chłopaki mieli gorszy dzień to zrobią zadymę;-), a jak dobry, to zachwycą zachowaniem, niewielki mamy na to wpływ chyba;-)Ja się zastanawiam jak się Leo zachowa w większej rówieśniczej grupie, bo tak na co dzień raczej mały ma kontakt z rowieśnikami, a np.na placu zabaw się odsuwa przy liczniejszej grupie (może to mieć związek z niepewnościa ruchową czy jak to tam kiedyś okreslila pani od SI, tj.że boi się, że się np.przewróci jak dzieciaki wbiegną na niego, więc woli odejść i się przyglądać). Zobaczymy na miejscu.