reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

ufff, już po warsztatach. Stresu masa, ale było fajnie:tak:
No i najważniejsze info tygodnia - sprzedaliśmy miezkanie! Co prawda za mniej niż chcieliśmy, ale to chyba norma teraz. Tak czy owak miałam teraz tyle głowie, że nawet nie miałam czasu się zastanawiać nad tym faktem. W przyszłym tygodniu oglądamy 4 domy. Kompletnie to do mnie nie dociera, że to się dzieje naprawdę...

z gorszych wiadomości, moja córka, która niemal nigdy nie choruje obudziła się rano z gorączką. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to, że miałyśmy na dzisiaj kupione bilety na premierę baletu Kopciuszek. I zostałyśmy w domu:-( A Marysia mówiła o tym balecie jak nakrecona przez cały tydzień, bawiła się przez pół dnia w Kopciuszka... co za pech:(

reklama
Trasia faktycznie pech, szkoda.
Co do sprzedaży mieszkania to powiem Ci, że mega- szybko się udało!!! Przecież dopiero co pisałaś, że będziecie sprzedawać, a tu proszę - już finał! Nie sadziłam, że to w ogóle możliwe teraz.

Nina właśnie zadała mi pytanie czy jak mama rodzi dziecko to ono wychodzi spod bluzki. Matko, odkąd zobaczyła w jakimś serialu scenę jak jakaś kobieta zaczyna rodzić, bawi się w porody i pyta jak to się dzieje. Trudno to wyjaśnić tak, by nie kłamać, a jednocześnie nie fantazjować. Wczoraj biegła z gumowym wężem Leosia (tego co miał na zlocie zresztą) z tekstem: "biegnę bo spieszymy się do szpitala bo wąż będzie rodzić i ma skurczenia":shocked2:

Hejka :-)
Trasia super że się udało :-) już za nie długo będziecie mieszkać w domku :-) szkoda, że tak wyszło z tym baletem :-( następnym razem się uda!!
Andariel haha akcja z wężem. Lezę i kwiczę :-D

Ostatnia edycja:
dobry dzionek laseczki :D
3 dzień bez facebooka - troche brakuje mi informacji co sie dzieje na świecie, ale zaczelam wiecej wiadomosci w tv ogladac :p

zaraz lece na zajęcia - ostatnie !! potem juz tylko obrona i dłuuugo dłuuugo nic ! :-D:-D mam dość długodystansowej edukacji w sumie nieprzerwalnie od 1990 roku bo nie miałam nawet żadnej przerwy pomiedzy lo a licencjatem, a magistrem a podyplomówką :szok::szok:

u nas już tradycyjnie upał od rana ;)

Trasia świetne wieści! Powodzenia w poszukiwaniu wymarzonego domu :)

Andariel no teraz to się dopiero zaczną pytania ;)

Ironia detox internetowy zawsze wychodzi na dobre ;) podziwiam zacięcia, mi by się nie chciało na zajęcia cisnąć w niedziele ;)

doggi za 4500 to w nocy moge wstawać :p taki prezent od taty wiec musze wykorzystac na maxa ::)) a dzis było moje guru !! nie wierze koles w mediafun.pl :-D:-D

lece do roboty i gotowac soczewice na kolacje dzis wegeratianskie burito z jogurtem :cool2:

Hehe no tak takim prezentem się nie gardzi ;) u nas dziś na obiadek były młode ziemniaczki z maselkiem, kotlety mielone i kapusta kwaszona z pieczarkami zasmazana tak się objadlam ze kolacja musi być light i będzie sałatka owocowa ;)

reklama
Dziewczyny! Te, z którymi mam kontakt poprzez tel.kom. - od 2 dni nie mam dostępu do swojej skrzynki sms ani nie mogę nic napisać, wyskakuje mi komunikat "aplikacja została zatrzymana". Nie mam pojęcia co, jak i dlaczego. Będę wyjaśniać oczywiście u operatora (chce mi się jak cholera), ale póki co ostrzegam;-)

Ninka w p-lu, dziś ma się nauczyć wiersza na jutro (pani twierdzi, że da radę), a jutro występy z okazji Dnia Matki i Ojca. Będę nagrywać:tak:

M.oczywiście leci dziś do swojej ukochanej mamuni złożyć życzenia - wg mie babsko nie zasłużyło, ale cóż:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Między nami nieciekawie nadal - co to będzie, co to będzie!

Ja również wybieram się dziś z Leo do mojej mamy.

Wczoraj byliśmy w mini-zoo w pobliskiej wiosce, dzieciaki takie nakręcone były, że hej. Bo osiołki z bliska widziały, bo karmiły trawką itd. Potem, w drodze powrotnej leciały teksty typu: "ale ja bym chciał być osiołkiem", "chcę być taką cieniutką owieczką" (jak coś jest male i słodkie i mięciutkie, to wg Leo jest "cieniutkie") itp.;-)

Felkaa - co tak krótko? po takiej nieobecności należy nam się dłuższy post:sorry2::tak:
asinka dobrze piszesz:tak:

Do góry