Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skarżyłaś się teściowej na zbyt wysoki cholesteroll?
To co, teraz nie wypada nie brać tego specyfiku, nie?;-)
;-) i nawet jakbym się skarżyła teściowej na zdrowie to i tak by tego nie pamiętała, bo ona mnie nie słucha... i to już nawet nie chodzi o moje 'zalecenia' co do Emi, tylko ogólnie; może nie muszę mówić, a ona widzi, że mam problemy z cholesterolem...? może jej nie doceniam...?
w poniedziałek uświadomili mnie z teściem, że na pocz sierpniamy mamy wziąć z M urlop i jechać z nimi do Gdańska, bo siostra M (ta z Paryża) przyjeżdża na tydzień i chce się z nami spotkać; nie no pewnie, już biorę urlop, wyciągam drobne z portfela i jedziemy... niepoważni jacyś... sami mówią, że im się nie chce jechać, bo daleko, bo oni już nie nadają się do codziennego chodzenia, że z miasta do miasta itd no ale chcą się spotkać z córką i wnukami, ok, to jeźdzcie, ale nie organizujcie nam takich rzeczy, oczywiście na nic nie zdały się tłumaczenia, że my już mamy urlopy wypisane, że chodzimy do pracy, że jedziemy tylko na tydzień na wakacje bo na 2tyg to finansowo byłoby ciężko, że ja pierwszy tydzień września też biorę urlop, bo Emi na pół dnia będziemy dawać do przedszkola, nie, ją to nie obchodzi... a jakiś tydzień temu mówi do mnie, żebyśmy pojechali z M gdzieś tam (nie pamiętam gdzie), bo teść ma jakąć umowę podpisać, ale upoważni M... pytam się poc co my mamy się tam tłuc autem, a ona że zrobimy sobie wycieczkę... no fantastyczny pomysł... co do wycieczki do od razu zrobiła mi malutki wykład na temat naszego zlotu, myśmy im nic nie mówili, że jedziemy na wekend ale Emi jak była u nich w poniedziałek to opowiadała i teściowa miała pretensje, że ich nie powiedzieliśmy/ nie poinformowaliśmy, że bierzemy gdzieś Emi na wekend...................... myślałam, że padne...................

kurs mam jeszcze dzisiaj, od czwartku wolne. Potem jeszcze chyba 9 dni i koniec :-) nie ukrywam, że strasznie mi się to podoba i daję radę tam.