reklama

Czerwiec 2011

hehe moze powinnam na allegro męza wystawic :)

my robimy tak: pomidorki cherry, ogórek, mozarella, dużo oliwy, łyżeczka octu spirytusowego i dużo ziół prowansalskich....
do tego kroje bułkę paryską (taką bagietkę) smaruje masłem daje czosnek granulowany i do piekarnika na chwilę :) ale się pojadłam..dzidzia miejsca już chyba nie ma , bo cały talerz sałatki zjadłam :)

ide pomęczyc sąsiadów bo mi się strasznie nuuudzi... :) kupilam jakies ciasto to im zaniosę w nadzieji ze zostało im trozke chipsów ze wczoraj----dali mi dosłowni 3 chipsy bo nie zdrowe i zabrali miske buuu...bezczelność normalnie !! :D

reklama
kupilam jakies ciasto to im zaniosę w nadzieji ze zostało im trozke chipsów ze wczoraj----dali mi dosłowni 3 chipsy bo nie zdrowe i zabrali miske buuu...bezczelność normalnie !! :D

haha:) Nieźli sąsiedzi! Miesiąc temu w trakcie najgorszych mdłości chipsy paprykowe były jedyną rzeczą, która mi pomagała. Mdłości przechodziły przyanajmniej na godzinę, dobre i to. Ale faktycznie niezdrowe cholerstwo, bardzo rzadko jem ale czasę się skuszę:)

Czesc dziewczyny
wpadłam tylko na chwilę, bo się źle czuje... Złapały mnie skurcze macicy... Być może, że to po redukcji duphastonu, ale leżę właśnie i czekam aż się wszystko uspokoi. Wzięłam już nospę forte, czekam aż będę mogła wziąć kolejną. Dr mówiła, żeby wrócić do 2 tabl duphastonu jeśli brzuch będzie bolał. On mnie nie boli, tylko ta macica... zwariować idzie. Wczoraj też się napinała, ale może mniej... a może dlatego, że gości mieliśmy i się na chwilę oderwałam od myślenia... Myślicie, że powrót do 2 tabl duphastonu unormuje pracę macicy? Takiego mam stresa, że miałam nic nie pisać, ale może coś poradzicie...

Chipsy, jeny tak dawno nie jadłam, apetytu mi narobiłyście. Jutro na banku kupię :-)

Izabela, w kwestii duphastonu nie pomogę. Biorę luteinę. Od początku 2x2tabl. po czym zmniejszyłam dawkę do 2x1tabl. A od dawna Cię boli? Może po prostu za bardzo się nabiegałaś przy gościach? I chyba bardziej na wyciszenie macicy to nospa pomoże.

Farbnęłam włosy, bo już dawno wyglądałam jak straszydło :) Wy farbujecie, czy raczej się wstrzymujecie? Powiem szczerze, że trochę się nad tym zastanawiałam.

Kurcze dziewczyny muszę się Wam koniecznie pochwalić moimi nowymi zakupami bo zaraz nie wytrzymam :-)
Ja miałam tylko 1 parę ciążówek za które zapłaciłam aż 120 zł no a brzuszek rośnie więc wlazłam sobie na allegro i wypatrzyłam to ...
Oto linki do moich dzisiejszych zakupów:
CIĄŻOWE JEANSY Z ELASTANEM roz.S (1376994746) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
te sobie wybrałam białe :tak:
ZIMOWE SPODNIE CIĄŻOWE ARIGO 38 SUPER PROMOCJA! (1360649922) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i nie mogłam się powstrzymać by nie kupić tego:
Promocja świąteczna! Swetrowa sukienka golf L/XL (1362255359) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

co myślicie? ;-)

Mamusia, fajne te spodnie :) tylko ja się boję kupować spodnie przez net, bo niestety nawet z zakupem w normalnym sklepie mam problem :( Niewymiarowa jestem :(
W drugim linku trochę przegięli z kosztem przesyłki :eek:

reklama
Dzięki dziewczyny :-) w sumie to ja pierwszy raz zamawiałam ciuchy przez neta ale zmierzyłam swoje wymiary i tych ciążówek które już wcześniej zakupiłam i były ok więc zaryzykowałam - już nie mogę się doczekać aż przyjdą :tak: a w tych zimowych spodniach po 20zł rzeczywiście przegieli z kosztem przesyłki jednak podsumowując koszt wyszedł 40 zł czyli i tak ok 80 złotych zaoszczędziłam na spodniach ciążowych. Mam nadzieję że nie będę żałować...
A tuniki/sukienki nie mogłam sobie odmówić zwłaszcza że zima jeszcze będzie trwała i trwała, sukienka wygląda bardzo fajnie a przede wszystkim raczej będzie cieplutką :tak: no zobaczymy w praktyce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry