Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izka mam pytanie odnośnie tego soku z żurawiny (maż kupił mi wczoraj chyba z oleofarmu). Ile tego soku wypijałaś dziennie? Bo tam nigdzie nie ma dawkowania. Ja od poczatku ciąży pH mam 7 (przed też miałam 5) do tego mam liczne moczany bezpostaciowe, a miałam już kiedyś piasek i wiem co to kolka nerkowa. Dlatego postanowiłam też spróbować soku z żurawiny. Zobaczę teć co w czwartek powie lekarz.Setana - moja macica zaczyna się nad wzgórkiem i jest gdzieś do pępka. Tak więc to co Ty wyczuwasz, to może być macica. Mi ph w ciąży skoczyło aż do 8, więc piłam sok z żurawiny. pH obecnie jest 6,5 niby dr powiedziała, że jest dobrze, ale zanim zaczął się problem, to ph miałam 5,0 więc na wszelki wypadek łykam sobie żurawit po 1 tabl dziennie.
Bo ja sobie już myślałam, że gdzieś w lesie wycinaliścieU szwagra na działce były sobie sosny a z racji tego, że będzie tam od wiosny budował to załatwił sobie zgodę na wycinkę no i porozdawał je całej rodzince tzn te sosny.
Szkoda mi ich było - też mam takie skrzywienie zawodowe... ale cóż
A przyglądałam się z okna jakieś 100 m dalej
Traschka, tyle naopowiadałaś o tej duszonce, że dziś u mnie będzie na obiad. NIe wiem czy wyjdzie, bo nigdy czegoś takiego nie robiłam)