reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ironia ja robiłam faworki kilka dni temu - zawsze wg tego samego prostego przepisu, wychodzą idealne (piszę tu a nie na kulinarnym żeby się nie powtarzać): 30łyżek mąki, 3 żółtka, 1 jajko całe, 1 łyżka masła (lub miękkiej margaryny), 7 łyżek śmietany (ja daję 18 lub 22%), 2 łyżki wódki - dokładnie wyrobić (ma odchodzić od ręki, jak się klei to podsypać mąką), odczekać z 20min, cieniutko rozwałkować. :-)

Ja to bym sie z tego smiala;)). Potem bym zadzwonila do ten kobitki zeby I ona sie posmiala.
A tak w ogole to twoj D powinien byc zly na samego siebie a nie na Ciebie. Przeciez mu powiedzialas.

Hej! Ja już po wizycie..relacja na odpowiednim wątku...w domku błysk...i teraz siedzimy sobie z mężusiem...mężuś z kawką a ja z kompocikiem z truskawek...po wizycie oczywiści zaliczyłam McDonalda...zjadlam loda z sosem karmelowym, frytki i cheesburgera...ale mi się dziób śmiał:-)

misialina za mna chodzi bulka z kurakiem kiedys za 3 zl byla taka na ostro... ale nie wiem czy jeszcze to u nas jest... I zawsze mam nie podrodze :-D smaka mi narobilas znowu niedobra tym Mc'Donaldsem :-D

jejku wlasnie lazienke na lux wysprzatalam... od roku tak czysto nie bylo chyba :-D Mlodego pokoik tez na blysk ale to w dzien sprzatalam... prasowanie mnie jeszcze czeka, ale to jutro.. nie nawidze prasowac! Moze komus kibelek umyc a ktos mi poprasuje?? Chetnie sie zamienie :-D

ja mam jutro wizytę popołudniu wiec taką sylwestrową;-)

Za mną chodzą oponki, miałam dziasaj zrobić ale i młody i chrzesniak, więc chłopaki szaleją, a ja zastanawiam się jak to bedzie przy dwójce- własnie tak odpoczywam na urlopie, chyba już wole w jobie siedzieć.

czy króraś z was ma jakies doswiadczenia z dostawką do wózka

Witajcie Dziewczyny!

Przed Świętami nie dałam rady, więc spieszę teraz z życzeniami noworocznymi. :happy2:
Przede wszystkim życzę Nam wszystkim bezproblemowej drugiej połowy ciąży, łatwego i bezbolesnego porodu oraz zdrowych dzieciaczków :happy2:
Każdej z osobna sukcesów i spełnienia marzeń - niech ten rok będzie wyjątkowy [i tak będzie - urodzą nam się nasze Fasolki / Kruszki / Truskaweczki... ;-)]
Buziam Was wszystkie! :happy2:

reklama
hejka
larvunia ja bym się chętnie zamieniała,ale podobnie jak ty wolę umyć kibel niż prasować:-D
biorę się za pakowanie,D.przeprosił:szok:,więc zrobię mu tę przyjemność i pojadę:sorry2:
miałam iść kupić sobie jakąś tunikę i legginsy,ale nie mam weny,wiec będę w tym co mam....
śniło mi się,że urodziłam synka i mówię do lekarza-znowu chłopak?:-D:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry