reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

_________•(-- • -- )•
______•(-)(-)(-)(-)(-)(-)•
____•(-)(-)_____ ___(-)(-)•
__•(-)(-)______XII____(-)(-)•
_•(-)(-)______\_|______(-)(-)•
•(-)(-)________\|__ _____(-)(-)•
•(-)(-)_IX______O____III_(-)(-)•
•(-)(-)_________________(-)(-)•
_•(-)(-)_______________(-)(-)•
___•(-)(-)_____VI____ (-)(-)•
_____•(-)(-)________(-)(-)•
_______•(-)_(-)(-)(-)_(-)•
__________•(-------)•
_______•(---)(____)(---)•

♥Z wybiciem dwunastej
*NOWY ROK nadchodzi
♥Niech radość przyniesie
*Smutki wynagrodzi
♥Niech Cię szczodrze obdaruje
*Zdrowia,szczęścia nie żałuje
♥I niechaj się spełnią
* - KROK PO KROKU -
TWE MARZENIA W NOWYM ROKU !

(.•`*♥.SZCZĘŚLIWEGO
*.*´¨)*♥.NOWEGO
.•´,•*´¨)¸.•*¨)♥.2011
¸.•´¸.•*´¨)♥.ROKU :)**
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......___/|\___.....___/|\___
<*><*><*><*><*><*><*>

reklama
Witam porannie w ostatni dzień tego roku.

Dzastina śliczne życzenia.

Ja niestety nie jestem tak uzdolniona, ale też z całego serca życzę wszystkim mamusiom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w Nowym Roku.

WITAM :-)
wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok!!! :tak:
by był jeszcze lepszy od tego co mija.

Żeby każda z Nas urodziła śliczne i zdrowe Maleństwo, takiej płci jakiej pragnie ;-)

Całuję Sylwestrowo Wszystkie MAMUŚKI :cool2:

Cześć Dziewczyny. Witam się Sylwestrowo!!!
Ja zaraz lecę do kuchni robić koreczki i sałatkę, z tuńczyka i grecką :-).
Wieczorem goście przychodzą, dobrze, że każdy coś do jedzenia ze sobą przynosi to się najem smakołyków :-)

Ja również witam sylwestrowo!

POmlutku już się zbieram, bo jedziemy na ślub na 13, wcześniej jeszcze trzeba załątwić kilka rzeczy. Najchętniej pojawiłabym się dopiero na weselu, chyba dostanę zapalenia płuc w nieogrzewanym kościele! Skończyłam brać antybiotyk i dalej kaszlę...

Zyczę wam radosnego sylwestra, dla tego, kto sie bawi - świetnej zabawy, dla tego kto chce odpocząć dużo spokoju! I dla wszystkich radości:) Bawcie się dobrze kochane!!!:-):-):-)

hello:) wpadam tylko powiedziec ze u mnie wszytsko ok:) odezwe sie juz w nowym roku:) zycze wszytskim szampanskeij zabawy i oby kazda z nas urodzila zdowego dzidziusia:) buziole na nowy rok:);-)

czesc w ostatnim dniu roku...

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :tak::-)

pradu od rana nie mialam bo bym dawno juz do was zagladnela ;-)
pewnie nie raz tu jeszcze kukne dzis, bo domowke mamy ;-)

Hej Brzucholki! Ja już byłam na zakupkach po chlebek i wędlinki....
Doris...my idziemy do znajomych i też robię sałatkę grecką, karczek i śliwki w boczku, jak sobie pomyślę o tych wszystkich smakołykach to buzia mi smieje. Mąż twierdzi że to jest niemożliwe żeby tak myśleć o jedzeniu i tyle jeść a tak mało przybrać na wadze...hehe
Zaraz zabieram się za obiadek...u nas tradycyjnie w sylwestra tak jakby powtórka z Wigilii, ryby + kapusta z grzybami + ziemniaki na masełku z cebulką
Będę tu zaglądać

Życzę wszystkim udanej imprezy sylwestrowej i tej domowej i tej balowej, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych najskrytszych i dużo zdrowia dla Was
i Waszych maleństw

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku!!!! Mamuśki :-) :tak:

ps. nie wiem jak to dziś będzie ze świętowaniem, bo senna jestem niebywale :confused: idę zaraz na mała drzymeczkę naładować akumulatory na noc ... :cool2:

Do góry