reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Nadzieja Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...u mnie też niebawem będzię 30-tka ;-) Podobno dla kobiety życie po 30-tce zaczyna się jakby od nowa :-)

Saffi wcale nie jesteś najsłabsza...:-) ja też padłam chwilę po północy

Nadzieja - najlepsze życzenia urodzinowe :-)

Ja też przysnęłam przed północą ale obudziłam się o 23:56 tak więc zdążyłam na pokaz sztucznych ogni, które z naszego 14 piętra można podziwiać - świętną panoramę mamy :-) Po 1-ej poszłam spać, to doszłam do wniosku, że co najważniejsze "przetrzymałam" :-) A od poniedziałku powrót do rzeczywistości: mąż do pracy, syn do szkoły.... Miłego dnia - ja bawię się z synkiem :-)

Witam, czy mogę dołączyć?;-):happy2:
Termin porodu wg OM mam na 10 czerwca.
Mam nadzieję że uda mi się tutaj zadomowić, i znajdę wystarczająco dużo czasu by móc z Wami popisać by jakoś wspólnie przetrwać do Czerwca :-)

Wszystkim mamusiom życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Ja dopiero wstałam!
A wierzcie mi, że nie wytrzymałam długo... Ale wesele zaczęło się o 14, o 20 miałam juz dość ale nie wypadało mi tak wcześnie uciekać. Ogólnie było super, nawet trochę potańczyłam, ale wesele było w karczmie i siedzieliśmy na ławach z drewna - dramat! Mój kręgosłup i tyłek tego nie wytrzymał. Przez to siedzenie byłam tak zmęćzona, jakbym balowała do rana. Zebraliśmy sie z M. przed 23 i nowy rok obserwowaliśmy sami w domku. O 1 już spałam:)

Nadzieja spóźniona życzenia urodzinowe! Wszystiego co najlepsze kochana:)

barmanka witaj:)

heja ja mialam pecha przerżnełam w pokera na całego...eh to nie był mój dzien :(
o 0:30 ucieklismy do domku i do łożeczka, a rano obudziłam się z potwornym bólem gardła :(

rano herbata, potem sok z cebuli, kanapka z czosnkie, znów herbata i nie wiem co by jeszcze zjesc na to durne gardło ;(

Witam Brzuchatki Noworocznie :-)
Ja poszłam spać ok 2.50, o 2.30 goście pojechali do domu.
Moja Fasolka zrobiła mi prezent SYlwestrowy!!! O godz. 21 poczułam ruchy!!!!!!! Bardzo, bardzo delikatne, ale to na pewno ruchy mojej księżniczki!!!!!! Ale jestem szczęśliwa!!!!

Nadzieja - Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin!!!

reklama
Widzisz Doris wszystko w swoim czasie...w końcu się doczekałaś!!To cudowne uczucie:-)
I na każdą z nas przychodzi w swoim czasie to szczęście...

Do góry