reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

dubeltówka piękne! Takie wspomnienia są bezcenne, zawsze będę pamiętać ten dzień i to wrażenie zalewającego mnie szczęścia. Oby takie chwile zdarzały się jak najczęściej! A twój mąż to niezły przystojniak:)

reklama
dubeltowka przepięknie wyglądaliście ,wogóle cudna sala weselna, a najbardziej podobało mi się to zakończenie w windzie...rewelacja jak z filmu!!Bardzo pomysłowo zgrany filmik!!
Masz prześliczną córeczkę!!Jak aniołeczek!!

Ja też sobie obejrzałam, a co :-) Świetnie zrobiony filmik, no i para młoda (a szczególnie Panna Młoda) prześliczna :-)

Traschka - jak zauważyłam ceny mieszkań w Wawie są różne ale co zrobić jak gdzieś trzeba mieszkać i naprawdę ludzie kupują ;-) A to inwestycja, na której się nie traci, wiem coś o tym :-)

Zebrra - mąż rozmawiał dzisiaj z sąsiadem - powiedział, że chce wziąć za swoje mieszkanko 400tyś zł. Tak więc R. podziela moje zdanie, że lepiej kupić nowe :-) Sąsiad z dwóch pokoi zrobił większą kawalerkę i niby poszalał z wyposażeniem... no ale co dwa pokoje to nie jeden no i wg mnie cena za m2 (wychodzi ponad 9,5tyś zł) przesadzona nawet jak na 3 letnie mieszkanie.

Doris - ja rozmawiałam z dr w środę o tych moich skurczach itd i ona uważała, że jak się upspokoiły (tzn są, ale lżejsze i rzadsze i one nie wymagają brania nospy), to nie ma powodu do zmartwienia. Z jednej strony to dobrze, że lekarz tak się przejął i chce to sprawdzić - zawsze będziesz spokojniejsza jak Was przebadają. Wracajcie szybko do nas :-)

Zasiedziałam się z mężem, bo oglądaliśmy jeszcze mieszkanka, ale teraz już uciekam :-) Dobrej nocki Wam życzę.

Dzień dobry :)

Dubeltówka fajny filmik :)

Iza, faktycznie cenę podał mocno przesadzoną... Nie wiem jak ma zrobione mieszkanie, ale wątpię, żeby tyle dostał... Ostatnio mój sąsiad sprzedawał mieszkanie (tyle, że to Sulejówek) 64m, 3 pokoje z kuchnią otwartą na salon, odremontowane, sprzedał właśnie za 400tyś.. No, ale to nie W-wa, więc cany są niższe...

Miłego dnia Kochane!

witam się
dubeltówka mi też się bardzo podobało:tak:,a nasi panowie mają tak samo na imię.
biorę się za małego,jeść,do przedszkola,a potem za lekturę i chcę kupić w Ryłko te buty nieszczęsne.

Racja larvunia bryy:tak:

A my dzisiaj zaspaliśmy i musiałam dupke wystawic na zimno i odwieśc młodego;-)Nie to żebym oczywiście wogóle nie wychodziła,ale o 8 -mej rano kiedy jeszcze ciemno i tak niemiło na dworze to mi sie nie chce.

Mnie się też mamcica mocno napieła wczoraj, aż wziełam no-spę.A w nocy złapał mnie ból,ale nie skurcz,tylko taki ból.Ale poszłam siusiu i mnie przestało.Nie wiem czy to może być spowodowane przepełnionym pęcherzem???

reklama
mały załatwiony,do 15.00.
ja prasowanko-chyba,że któraś ma chęć;-),książka,buty i obiecałam mu kupić książkę z Bobem Budowniczym:tak:

Do góry