reklama

Czerwiec 2011

justynka1 a może to jakieś wzdęcia czy problemy gastryczne.Ja często odczuwam wzdęcia wieczorem wtedy właśnie brzuch mam napięty i twardy.Rano jak wstaję już jest mięciutki:tak:

reklama
justynka1
Ja to mam takie głupie jelita ,że po bułce z masłem często mam wzdęcia:tak:a jeszcze jak świeża bułeczka to już na bank...Nic się nie martw to napewno jakieś przejściowe problemy gastryczne...

Ja zauważyłam pewną zależność...co wyczytam na forum to zaraz szukam czegoś niepokojącego u siebie i zaraz się nakręcam...tak to często u mnie działa myślę...niepotrzebnie szukam sobie objawów, które jeszcze przed chwilą wydawały mi się normalne :-)

Ja już chyba nauczyłam się nie nakręcać i nie doszukuję się czegoś czego nie czuję... Cieszę się, bo wcześniej rzeczywiście tak było, Wy coś pisałyście, a ja od razu schizowałam...
Nie zmienia to faktu, ze mam jakieś dziwnie złe przeczucia od kilku dni... ale staram się nie wpadać w paranoję..

witam porannie:) a wlasnie bylo niedawno jakos ciemno, myslalam ze zaraz jakas sniezyca spadnie- nie wiedzialam ze to zacmienie:( wczoraj nic w domu nie robilam a dzis niestety gotowanie, prasowani juz zaliczone, niedlugo lece do przedszkola na zajecia, pozniej dwie godziny lekcji jeszcze i do lekarza po skierowanie na badania, moze dzis ustale usg polowkowe bo w zasadzie jutro sie zaczyna 20 tydzien:) wiec pewnie za tydzien bedzie usg i zobaczymy czy to faktycznie Norbert mieszka u mnie w brzuszku...
Dobrze ze z Doris ok:) choc wczoraj tez mnie pobolewal brzuch i wzielam dwie zwykle nospy.
Dubeltowka-cudnie tak powspominac swoj slub....echh to taki magiczny dzien:)
Zibra ja tez mialam taki czas ze sie zamartwialam o dzidzie bo w zasadzie od poczatku ciazy ciagle cos mi dolega. w koncu powiedzialam sobie ze mam wybor ...albo zamartwianie sie do konca ciazy albo po prostu bede sie nia cieszyc a co bedzie to bedzie. Bedzie dobrze, bo musi byc dobrze:)!!!!!!!

Hej:)
Wychodzę z założenie, że skoro wszystkie mamy takie napięcia, to znaczy, że są one normalne dla tego okresu ciąży.
Tusen- u mnie właśniej jest najgorzej przy pełnym pęcherzu.

Dubeltówka- Ale piękna z Was rodzina. A Mała po prostu nieziemska- naprawdę wygląda jak amorek:)

Dzień dobry!
Właśnie oglądam zacmienie słońca, już się kończy niestety, ale kilka minut temu słońce było zasłonięte w 80%, fajny widok:) Oczywiście patrzyłam przez płytkę. I faktycznie zrobiło się jakby bardziej szaro...

zaćmienie było super!!!!

Ja zauważyłam pewną zależność...co wyczytam na forum to zaraz szukam czegoś niepokojącego u siebie i zaraz się nakręcam...tak to często u mnie działa myślę...niepotrzebnie szukam sobie objawów, które jeszcze przed chwilą wydawały mi się normalne :-)
oj tak.. to tak działa..
w poprzedniej ciąży znalazłam u siebie stan przedrzucawkowy... och..

trzeba założyć, ze jest dobrze i już ;-)

dubeltówka86 -wcale Ci się nie dziwię ... piękny film! fajnie zmontowany. musiało być na prawdę cudnie :):)

U mnie może nie było tak, że zaraz szukałam, ale mimowolnie zaczynało mnie wszystko martwic - dlatego musiałam sobie zrobić przerwę od forum...Bo ciągle czytałam o czymś smutnym albo o jakichś dolegliwościach. teraz zaglądam rzadziej, ale zdrowiej mi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry