Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
YouTube - 18.09.2010 Iza i Darek
Siedze jak głupia i oglądam to w kółko, chętnie przeżyłabym to jeszcze raz......ech.......
a jeszcze jak świeża bułeczka to już na bank...Nic się nie martw to napewno jakieś przejściowe problemy gastryczne...Dzień dobry!
Właśnie oglądam zacmienie słońca, już się kończy niestety, ale kilka minut temu słońce było zasłonięte w 80%, fajny widokOczywiście patrzyłam przez płytkę. I faktycznie zrobiło się jakby bardziej szaro...
oj tak.. to tak działa..Ja zauważyłam pewną zależność...co wyczytam na forum to zaraz szukam czegoś niepokojącego u siebie i zaraz się nakręcam...tak to często u mnie działa myślę...niepotrzebnie szukam sobie objawów, które jeszcze przed chwilą wydawały mi się normalne :-)
Ja zauważyłam pewną zależność...co wyczytam na forum to zaraz szukam czegoś niepokojącego u siebie i zaraz się nakręcam...tak to często u mnie działa myślę...niepotrzebnie szukam sobie objawów, które jeszcze przed chwilą wydawały mi się normalne :-)
U mnie może nie było tak, że zaraz szukałam, ale mimowolnie zaczynało mnie wszystko martwic - dlatego musiałam sobie zrobić przerwę od forum...Bo ciągle czytałam o czymś smutnym albo o jakichś dolegliwościach. teraz zaglądam rzadziej, ale zdrowiej mi ;-)