reklama
traschka
Mama Marysi
marta przepis pochodzi z programu rewolucje na talerzu. Wkleję do naszego wątku kulinarnego.
Misialina
Fanka BB :)
Misialina został tylko niewielki kawałek ale podzielimy się jeśli chceszJa w ogóle uwielbiam włoskie jedzenie, wszelkie pizze, pasty, lasagne...i kuchnię grecką! Powinnam mieszkać nad Morzem Śródziemnym, wszystko mi tam odpowiada. Kuchnia, temperatura, klimat, kultura...
To mamy te same upodobania
ES_REWELACYJNA JEANSOWA SPODNICA DLA MAMY TU L (1386125994) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy mam zamiar kupić ta spódnicę ...co sądzicie??
traschka
Mama Marysi
Misialina spódnica śliczna! Ogromnie mi się podoba!
Witajcie 
Ja też nie wiedziałam, że to ciemne niebo to zaćmienie słońca było :-( myślałam, że znowu śnieg będzie padał. A teraz świeci piękne słoneczko :-)
O twardniejącej macicy rozmawiałam w środę z ginką. Nie skierowała mnie na badanie, skoro mam usg 10.01, ale też powiedziała, że jeśli brałam nospę (ja mam forte, więc brałam po 1 tabl.) i przechodziło, tzn że jest dobrze. Teraz macica mi się napina, ale na pewno nie są to takie skurcze jakie były 2 tyg temu i nie biorę nic. Poza tym, doszedł mi już ból związany z rozciąganiem więzadeł... No cóż, termin naszego rozwiązania się zbliża, teraz tak już będzie :-) Niedługo dzieciaczki będą kopać gdzie popadnie, wkładać nóżki w nasze żeberka i trzeba to przeżyć :-) Po porodzie takie chwile wspomina się z uśmiechem na twarzy, nawet jeśli dzisiaj nas coś boli i sobie ponarzekamy :-)
Doris wychodzi już do domku :-)
Ja też nie wiedziałam, że to ciemne niebo to zaćmienie słońca było :-( myślałam, że znowu śnieg będzie padał. A teraz świeci piękne słoneczko :-)
O twardniejącej macicy rozmawiałam w środę z ginką. Nie skierowała mnie na badanie, skoro mam usg 10.01, ale też powiedziała, że jeśli brałam nospę (ja mam forte, więc brałam po 1 tabl.) i przechodziło, tzn że jest dobrze. Teraz macica mi się napina, ale na pewno nie są to takie skurcze jakie były 2 tyg temu i nie biorę nic. Poza tym, doszedł mi już ból związany z rozciąganiem więzadeł... No cóż, termin naszego rozwiązania się zbliża, teraz tak już będzie :-) Niedługo dzieciaczki będą kopać gdzie popadnie, wkładać nóżki w nasze żeberka i trzeba to przeżyć :-) Po porodzie takie chwile wspomina się z uśmiechem na twarzy, nawet jeśli dzisiaj nas coś boli i sobie ponarzekamy :-)
Doris wychodzi już do domku :-)
Misialina - spódnica rewelacja :-) Ja muszę poszukać jakieś legginsy na allegro, bo mam sporo tunik i innych luźnych koszulek a i tak sobie myślę, że pasują one do wszystkiego :-) Zmobilizowałaś mnie swoim linkiem, idę na zakupy na allegro 

reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima mąkę pełnoziarnistą kupuję w większości supermarketów bez problemu. Kiedyś była głównie żytnia ale od jakiegoś czasu spotykam też pszenną. Na pewno w hipermarkecie dostaniesz (tesco, auchan).