reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Za dużo tych postów na raz ;-)
A ja zrobiłam fotkę zachodzącego słońca - śliczne :-)
102_5070.jpg102_5069.jpg

Cześć kochane :)
Wczoraj nie dałam rady jednak popisać, bo usypiając młodego sama zasnęłam. Dzisiaj to zadanie dla D, ja mam zamiar posiedzieć w necie ;)

Doris
, super że już jesteście w domku i wsio dobrze :)
Dubeltówka, fajny filmik :)

Buszowałam trochę w necie i udało mi się wylicytować spodnie ciążowe. Pomierzyłam kilka par moich spodni i porównywałam wymiary. Mam nadzieję, że będą dobre. Trochę się porwałam z motyką na słońce, bo ja nawet w sklepie mam mega problem z dobraniem spodni. No nic, najwyżej wystawię z powrotem na allegro ;)
Dzisiaj przyszedł fotelik :)

Lecę wstawić pranie :)

Hejka, witam Was po dniu ppracy :tak: Rety jak cięzko było się zabrać za cokolwiek po tylko dniach wolnego.....
A teraz siedzę sobię, odpoczywam, mężuś w pracy, młody grandzi przy choince i obmacuje wszystkie bombki :-D dobrze że są plastikowe :rofl2:

Trascha, serio dziś było zaćmienie słońca? :szok: a ja w pracy, nic nie widziałam :-:)-(
Pizze też bym zjadła, taką z cebulą, pieczarkami i serem - z DaGrasso:cool2::cool2: o boszzz ślinę mam na podłodze :szok:

Katamisz, ja-zolza, ja z tym szukaniem objawów u siebie miałam przy Marcelu ;-) też wyszukiwałam u siebie wszystko to co inne dziewczyny opisywały u siebie :cool2: Na usg latałam jak głupia, z duszą na ramieniu. Teraz mi przeszło, jestem spokojna..:tak:ale pewnie to zasługa posiadania już synka - wiem co jest normalne (znaczy się co było wcześniej). Ale wiadomo - czujnym trzeba być! Niezależnie od ilości posiadanych dzieci :tak:

Misialina, spódnica super :tak:
Co Ci mogę doradzić to to byś na wiosnę zaopatrzyła się w spódnicę bez pasa, z takim wycięciem (głębokim) pod brzuszkiem. Mam taką po pierwszej ciąży, jeansową, rewelacyjna sprawa na ciepłe dni :tak:

Izabela, zazwyczaj ceny kawalerek (jeśli chodzi za m2) jest wyższa od mieszkań z większą ilością pokoi. A sprawdzałaś sobie ceny na gratka.pl?
Ja - szczerze - nigdy nie kupiłabym kawalerki jeśli miałabym dziecko w drodze.. Dlatego dobrze że oboje z mężem myślicie że za tą cene kupicie coś 2 pokojowego :tak:

Doris, dobrze że z kruszynką wszystko dobrze:tak::tak:. Na pewno nieźle byłaś wystraszona, moge się tylko domyśleć co przeżywałaś..:-(

Blusia, ja też ostatnio kupowałam dwie pary spodni przez neta, czekam na przesyłkę. Cykora mam jak nie wiem co, bo - podobnie jak ty - nawet w sklepie ciężko mi znaleźć odpowiednie. Ale niestety nie mam kiedy iść do normalnego sklepu, to raz, a dwa te ceny w sklepach mnie z nóg zwalają :crazy::wściekła/y:

barmanka - my mieszkanie mamy, własnościowe 3-pokojowe :-), po prostu chcieliśmy kupić drugie :-) Mąż wcześniej myślał, aby kupić 4 pokojowe a to wynająć, ale ja myślę, że damy radę i się tutaj pomieścimy. Nie bardzo obecnie można sobie pozwolić aby wziąć kredyt od zera na 4-pokojowe mieszkanie. Na gradce patrzyliśmy, patrzyliśmy też na HomeBroker - ludzie za kilku, kilkunastoletnie mieszkania chcą duże pieniądze.

Doris - my mamy 14 piętro, ale też właściwie zawsze mieszkałam na ostatnim piętrze (jedynie jak rozpoczynałam "nowe życie" mieszkaliśmy z Igorkiem na piętrze 3 ale w bloku 12 piętrowym :-) )

Blusia - a jaki fotelik zamawiałaś?

Ja przeglądałam tylko legginsy na allegro, ale nic nie wybrałam. Może wieczorkiem się na coś zdecyduje. Mąż wrócił z pracy, siedzi przy obiedzie i mówi do mnie, że zapyta mnie o coś i jeśli się nie zgodzę, to generał też nie, tzn jego odpowiedź będzie uzaleźniona od mojej... Więc czekam o co zapyta. W przyszłym tygodniu jest wyjazd do Krakowa na 2 dni i padło na to, że wszystko zależy od tego, czy wyrażę zgodę czy też nie. Ależ poczułam się ważna :-)

Traschka - o tych trzech pokojach to chyba nie do mnie pisałaś :-)

Doris jasne, że nie do ciebie:) Przepraszam, to miało być do Izy:)

Barmanka ja to zaćmienie prawie przespałam, mąż mi wysłał sms żeby obejrzeć. Faktycznie było świetnie widać! o 9.36 słońce było zasłonięte w 80%.

Blusia i Barmanka - ja też zawsze miałąm problem w sklepie ze spodniami. Z niewiadomych powodów producenci jeansów nie przewidzieli rozmiarów wiekszych niż 32 (rozmiarówka spodniowa). Zamówiłam na allegro już 3 pary spodni i wszystkie są idealne!!! Jestem zachwycona, nawet nie sądziłam, że to będzie takie proste. Także bądźcie dobrej myśli:)

reklama
Do góry