Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślałam że Wy chcecie kupić dla siebie kawalerkę 
:-)

bo ja lubię takie uciągliwe, a nie takie sztywne
(podobne "sztywne" to prawdziwe jeansy, ale ja o to nie dbam, lubię i wybieram to w czym dobrze się czuję
)

).
więc od lekarza dostałam nazwę takiego syropu na jak na bóle(zgage) żołądka.
Schody zaczną się za jakieś 5 lat
kiedy to starsze zacznie z domu wybywać ;-) (do koleżanki, do kina itp). Mną się opiekowała ciocia (siostra mamy), właśnie 10 lat starsza ode mnie (mama pracowała w systemie zmianowym, a wszyscy mieszkaliśmy razem w wielkim domu).. Do tej pory mi wypomina że przeze mnie nie mogła chodzić na randki 
Ale nie powiem, jako nastolatka miałam w niej w o wiele większe oparcie niż we własnej mamie. I tak zostało do tej pory. to jej pierwszej zawsze się zwierze ze swych troski i zmartwień, dopiero potem mamie 

Przypomniała mi się historia gdy w odwiedziny przyjechała przyszła chrzestna starszaka.. To był czas kiedy był noszony w chuście, Edyta bardzo chciała przetestować jak to jest być "kangurzycą", więc zawiązałam jej chuste, włożyłam tam synka i poszłyśmy na spacer... Oczywiście nie muszę mówić że wszyscy którzy nas mijali byli przekonani że to ona jest mamą dziecka 
a ja jeszcze dla żartu mówiłam np"synek chyba głodny jest" i takie tam głupotki
ojj było śmiechu trochę 
:-)
co prawda Igor chciał Mile ale już nie było - tylko Pysia została. Najważniejsze, że 50zł zostało wydane w słusznej sprawie :-)