Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Justynka nie jest tak źle, przeszłam przez to i to naprawdę jest do pokonania :-)matko boska,to może i ja się zapytam o to badanie,ale jak pomyślę o tym kubeczku i tych dziewczynach co prawie wymiotują,jakoś nie ciągnie mnie![]()
Justynka ja też na Twoim miejscu poprosiłabym o to badanie na najbliższej wizycie. W sumie to ja robię wszystkie badana prywatnie i akurat to nie jest jakoś strasznie drogie (płaciłam za nie chyba 15zł). Co do glukozy to da się wypić, pod warunkiem że nie zapomnisz o połówce cytryny i wciśniesz ją sobie do kubka. Nie zakłóca to w żaden sposób wyniku, a picie tego przypomina bardzo słodką lemoniadę. Da się przeżyć.
Mój mąż oznajmił mi, że popracuje dziś dłużej więc zamiast siedzieć w garach postanowiłam nadrobić
Tylko że te z kuponu mają uboższy skład od tych co ja biorę, więc pewnie nie będę ich kupować, no ale darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda 
:-)
(jestem właśnie moderatorem wątku zamkniętego;-)). Na majowych mamuśkach mamy nawet dwa zamknięte
no ale to już inna historia
Tyle tylko że tam jest troszkę inna zasada przyjmowania "nowych" niż u Was...
chciałam się dostać do mojego gp (lekarz prowadzący) na standardową wizytę kontrolną, i co?? i dupcia!! do końca lutego wszystkie terminy zajęte. Nosz kurka nikt mi nie powiedział, łącznie z lekarzem że takie terminy są
Alee niestety wizytę trzeba odbębnić bo potem w szpitalu się czepiają. Chciałam zapisać się na marzec to podobno jeszcze grafika nie ma..Ja oczywiście z przekąsem powiedziałam - to co jak zadzwonię w przyszłym tyg to pani mi może powie że już za późno???!!Doris - pocierpiałaś, ale nie zemdlałaś ;-) Ja padłam po godzinie! No i strasznie zazdroszczę wyniku...u mnie 150 po 2h, a teraz katorga z glukometrem i dietą.
justynka oki, sorki myslalam ze to Ty pisalas, sorki za pomylke ;-)
a tak swoja droga nie robilas wogole na cukier badan?
matko boska,to może i ja się zapytam o to badanie,ale jak pomyślę o tym kubeczku i tych dziewczynach co prawie wymiotują,jakoś nie ciągnie mnie![]()
justynka ja bym sama zasugerowała takie badanie lekarzowi...choćby dla własnego spokoju.![]()
Dziewczyny ale miałam dzisiaj super słoneczny dzień :-)
byłam na mega długim spacerze, potem kawka machiato i relaks :-)
suuuper - ja chcę juz wiosnę!!!

w pierwszej ciąży miałam robioną z 50g glukozy ... nie wspominam jakoś tragicznie ;-) chociaż do przyjemności to nie należy ;-)