reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny z tym basenem to ja bym się w ciąży bała... ale jeśli już to ja na basen zawsze tampon zakładam:) Wtedy mam większy komfort, że nic mi się tam nie dostanie... kiedyś mi to lekarz doradził.

reklama
aaga ja bym też nie mogła wytrzymać żeby tego wózka nie obejrzeć :-)
katamisz miłego dnia ci zyczę
Ironia już ci malutko zostało pracy, do dzieła trzymam kciuki :biggrin2:

aaga ja tak samo pomyślałam. Za nic nie dałabym sobie zrobić takich zdjęć, jak dla mnie są okropne. Nigdy nie rozumiałam kręcenia filmów z porodu...brrr....
oglądałam kiedyś film koleżanki,powiem wam,że pamiątka fajna,ale gdyby sobie ja zostawili dla siebie,a nie wszystkim pokazywali.teraz D.ma robic zdjęcia i nakręcić film,ale to tylko dla nas.chce zobaczyć siebie,jak strasznie wyglądałam i pamiątka tez będzie.
ale ona z tych zdjęć,rzeczywiście z tym nie ogolonym kroczem nie zachęcająco wyglądała....
Silva...ja sobie to samo pomyślałam...jej krocze mnie przeraziło...ja prawdę mówiąc miałam wczoraj zabieg w łazience w tej kwestii...nie obyło się bez pomocy mężulka...ubaw był na całego :-D...niestety ale brzuch już mi zasłania moją myszkę :)
ja daję radę sama i powiem wam,że bałabym sie dac mu dotknąć,że mnie pociacha:szok:

ale ja używam kremu do depilacji...nie golę się tam goletką bo mam zawsze po goletce mega podrażnienia

Dziewczyny z tym basenem to ja bym się w ciąży bała... ale jeśli już to ja na basen zawsze tampon zakładam:) Wtedy mam większy komfort, że nic mi się tam nie dostanie... kiedyś mi to lekarz doradził.
ja byłam i nic mi nie mówił nawet o czopkach.chyba kwestia gina...

misialina a chyba,że tak ,bo inaczej nie dałabym się dotknąć

Właśnie dziewczyny nie pisała któraś do Zebrry, myślałam wczoraj o niej, pewnie biedna ma już dość :-(
Ja nie mam jej numeru telefonu...

ciekawosc zwyciezyła i zawartosc paczki zbadana... jest wozek:-D. Co dałam rade to wyciagnełam reszta, stelaz bo on najcieższy, jedno siedzisko bo gdzies sie przyblokowalo stelazem wlasnie zostały i czekają na M. Wszystko na pierwszy rzut oka super, bez zadnych uszkodzen, plam itp. ALe oczywiscie na 100% bede pewna jak wszystko wieczorem złozymy. Jednak poki co jestem bardzo zadowolona bo wozek kupowalam calkiem w ciemno, nigdy go na żywo nie widząc i jest na prawde fajny, duze wygodne siedziska, wielka budka wiec wiatry i chłody jesienne nie bedą nam straszne, tylko kolor taki se, ale innego do wyboru nie ma wiec trudno. Nie moge sie doczekac wieczorku:tak:

ciekawosc zwyciezyła i zawartosc paczki zbadana... jest wozek:-D. Co dałam rade to wyciagnełam reszta, stelaz bo on najcieższy, jedno siedzisko bo gdzies sie przyblokowalo stelazem wlasnie zostały i czekają na M. Wszystko na pierwszy rzut oka super, bez zadnych uszkodzen, plam itp. ALe oczywiscie na 100% bede pewna jak wszystko wieczorem złozymy. Jednak poki co jestem bardzo zadowolona bo wozek kupowalam calkiem w ciemno, nigdy go na żywo nie widząc i jest na prawde fajny, duze wygodne siedziska, wielka budka wiec wiatry i chłody jesienne nie bedą nam straszne, tylko kolor taki se, ale innego do wyboru nie ma wiec trudno. Nie moge sie doczekac wieczorku:tak:

aaga super :-) czekamy na wieczór i zdjecia wózeczka

Misialina trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kochane, ja już po wizycie. Jutro jadę na 75g glukozy (co ja przez te 2 godziny będę robić?!)...Aha - i żelazo dostałam, bo moja hemoglobina leci w dół z wizyty na wizytę - jutro wykupię, bo dziś nie chce mi się nigdzie wychodzić. Na obiadek robię zawijane tortille z kurczakiem, sałatą, pomidorkiem i sosem majonezowo-czosnkowym:tak:mniam

Do góry