Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kati, najpierw pobierają na czczo krew, później pijesz 75g glukozy, a później w zależności od laboratorium - albo pobierają po 1h i po 2h, albo tylko po 2h. Podobno i tak i tak jest prawidłowoMrsmoon trzymam kciuki za glukozę ja też jutro mam.
A właśnie jak to trzeba z tą glukozą, najpierw na badanie cukru, potem to wypić i czekać 2 godz? (ja mam 75 g) a po godzinie nie badaja?
Wiem, ze pisałyście ale zapomniałam...![]()
coś w tym jest... z tego co pamiętam na początku tylko wycierają pieluchami... ale poźniej to już położna do mnie przychodziła Krzycha myć.... nie pamiętam w której dobie.No podobno ta maź ma zbawienne wartości w sobie i musi się dobrze wchłonąć... niby to logiczne, ale mało higieniczne - nie czuję jak rymuję![]()
ale basen dobrze działa na odciązenie kręgosłupa.Dziewczynki ja jeszcze o tym basenie. Też chciałam chodzić,ale się naczytałam, że ruch owszem wskazany,ale na basenie można się nabawić infekcji...teraz się boję. I tak sobie myślę, że już chyba lepiej iść na długi spacer z mężem, względnie psem![]()
u nas znaczy gdzie? mi tego szczęśliwie nikt nie oferował... brrr...tak jeszcze na sali porodowej - miodzioacha i u nas też jest obowiązek golenia![]()
.
Dziewczynki, napiszę tylko, że jestem i idę pisać moje wynurzenia![]()