reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Hej mamuski
ja juz tez od dawna na nogach, juz po sniadaniu, troche cos ogarnełam z grubsza najwiekszy bałagan, właczyłam pralke. Ale zebyscie nie myslały ze moje ranne wstanie dzisiejsze to takie zwykłe było bo sie wyspałam.... o nie. jula nas obudzila o 6.45 ze słowami: "mamusiu.... zesiklałam sie" :cool:wiec juz było po spaniu.
M. zawiózl mi w drodze do pracy siuśki do badania na posiew, wynik za tydzien, zobaczymy co wyjdzie

reklama
Setana cześć słońce.Zastanawiałam się co u Ciebie.Dziękuję bardzo za telefon!! :* Trzymaj się dzielnie i nie dołuj się...:-(
Może chciałabyś się spotkać i pogadać??Może byłabym w stanie Ci jakoś pomóc??Daj znać :*:*

marta te Twoje dolegliwości przypominają trochę rwę kulszową.Obawiam się ,że w naszym stanie(tłumacz"ciąża") i tak zaawansowanym stanie w dodatku lekarz nic nam nie poradzi...:-(

jeny ale macie z ta gula:( ja dzis ide do lekarza ciekawe co mi powie na te prądy w tylku i nogach, wczoraj na lekcjach siedzialam na podlodze tak mnie paralizowalo.ale podjrzewam ze nic nie poradzi:( no bo co ja niby moglabym wziasc na to...a w sumie z dnia na dzien jest gorzej

Od 2 tygodni mam to samo. Też ból w jednym pośladku, który ciągnie się aż przez nogę. raz jest lepiej, raz gorzej. Czasem nawet jak stanę na tą nogę to mnie aż zgina w pół. Do tego od tygodnia rano budzę się ze zdrętwiałą prawą ręką. We wtorek rozmawiałam o tym z moją lekarka. Mówiła, ze wszystkie te skurcze, rwania i drętwienia to wynik ciąży, słabszego krążenia krwi i ucisku na nerwy. Rada: mam się przyzwyczaić, bo tak będzie już nawet do pierwszych miesięcy po porodzie :szok:

Witajcie Brzuszki :-)
U mnie też dziś jest okropnie zimno, a ja musiałam rano wyjść z domu na tą zimnicę, brrr.. Byłam dziś na badaniach, standardowo morfologia, mocz, dodatkowo toxo i TSH. Obawiam się o ten mój mocz, bo tam wieniec coś nie tak, morfologia zawsze wzorowa a z siuśkami problemy.
Miłego i cieplutkiego dnia Wam życzę :-)

evka mam to samo, ból w prawym pośladku, który promieniuje na całą nogę. Nawet nie mogę spać na zalecanym lewym boku, bo od razu mnie w tym pośladku ciągnie.

Ostatnia edycja:
Witam Moje Kochane Brzucholki! Ja sie przed chwilą obudziłam...dzisiaj spałam jak miś Yogi...i powiem Wam że przestało mnie w nocy boleć to krocze, pachwiny i brzuch...bo na noc wzięłąm całą tabletkę Fenoterolu...i ulga była niesamowita...więc chyba to musiało być od skurczy
Katamisz...współczuję bólu i szoruj z tym do lekarza jak najprędzej...
Aaga...3mam kciuki za siuśki :)
U nas też zimno...brr...już chcę wiosnę

Saffi ja mam to "szczęście", że u mnie jest to lewy pośladem, więc na lewym boku mogę spać, ale tak jak mówisz, przewracanie się na drugi-masakra. I jak sobie pomyślę, że tak jeszcze przez parę ładnych miesięcy...:szok:

No to masz lepiej;-)
Ja czekam na opinię kati na temat tego rogala do spania. Jestem szczerze nim zainteresowana.

reklama
Do góry