reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Masz rację..lepsza do spania dla nas na pewno...zastanawiam się tylko czym ona jest wypełniona...bo napisali,że ma "elastyczne wypełnienie", a ta mała, której link ja podałam ma "antyalergiczny mikrogranulat perełkowy". Cokolwiek to znaczy ;)

Cześć dziewczyny!
Katamisz - a propos bolących kręgosłupów - przeżyłam to kilka tygodni temu i powiem szczerze, że jedyną ulgę poczułam po systematycznie wykonywanych ćwiczeniach. Raz dziennie wystarczy 10-15 min. Czułam się jak nowo narodzona. Teraz na jakiś czas odpuściłam, bo brzuch mnie zaczął boleć, ale widzę, że musze do tego wrócić, bo kręgosłup znow się odzywa. Polecam Katamisz - masę ćwiczeń znajdziesz w necie! To NAPRAWDĘ pomaga. A poza tym odpowiednie siedzenie i leżenie - pisałam o tym na watku zakupowym, ale widze, że tu też temat rogali powrócił. Używam od ponad 2 miesięcy i nie wyobrażam sobie leżenia/spania bez tego. Niesamowicie odciąża kręgosłup i zapewnia ogromną wygodę. Ja sprawdziłam poduchę z tej aukcji: Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1465862766) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Będzie służyć nie tylko mnie, ale na pewno też dzidzi. Jest duża, miękka, wygodna, praktyczna (ma pokrowiec ściągany do prania).

Fajnie mi się tu z Wami siedzi i pisze ale trzabyłoby dom ogarnąć...i na obiad nastawić...u mnie dzisiaj : bitki w sosie, ziemniaczki, kapustka czerwona i sałata lodowa...mniam...i może jeszcze zupka krupnik

misialina mhmmmm pychotka!!
Ja dzisiaj chyba zrobię gołąbki ale te oszukane z kapustą-nie zawijane :-) Bo mam kapuchę i 1 kg mięcha mielonego w lodówce...

dagamit dzięki.Poszukam sobie dzisiaj ćwiczeń na necie a przy okazji na pewno zakupię rogala do spania.Nic innego nam nie pozostało chyba.Tak już bedzie do samego końca.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry